Kontakta support för Google Drive

Få hjälp med vanliga problem nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp med ett annat problem med Google Drive.

Problem med betalning eller prenumeration på lagringsutrymme

Problem med Google Drive

Kontakta oss

Om du fortfarande har problem kan du kontakta oss via vårt forum, genom att lämna feedback eller i vår supporttjänst.

Ställ din fråga i forumet

Besök hjälpforumet och ställ en fråga eller sök efter ett svar på din fråga. Tillgängligt på engelska, spanska och portugisiska.

Skicka användarfeedback

Om du har upptäckt en ny bugg eller ett tekniskt problem ska du anmäla det direkt från Google Drive.

1. Öppna drive.google.com.
  2. Klicka på Hjälp Hjälp.
  3. Klicka på Skicka feedback.
  4. Ange din feedback och klicka sedan på Skicka.

Kontakta en Drive-specialist

1. Öppna hjälpcentret för Google Drive i en webbläsare som Chrome.
  2. Klicka på Kontakta oss längst upp till höger.
  3. Välj din fråga och hur du vill kontakta oss.

Om du vill kontakta oss loggar du in på ditt Google-konto.

Support för Drive är inte tillgängligt på alla språk. Om du talar engelska kan du ändra språk och kontakta en Drive-specialist.

1. Öppna hjälpcentret för Google Drive på datorn.
  2. Längst ned på sidan klickar du på ditt språk.
  3. Välj engelska.
  4. Klicka på Kontakta oss längst upp till höger.
  5. Välj din fråga och hur du vill kontakta oss.

Obs! När du är klar kan du byta tillbaka språk.