Kontakt brukerstøtten for Google Disk

Du kan få svar på vanlige spørsmål nedenfor. Hvis du trenger hjelp med et annet Google Disk-problem, kan du kontakte oss.

Problemer med Google Disk

Kontakt oss

Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte oss gjennom forumet, tilbakemeldingstjenesten eller brukerstøtten.

Still et spørsmål i forumet

Besøk hjelpeforumet for å stille et spørsmål eller lete etter en løsning på problemet ditt. Forumet er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.

Send oss tilbakemelding

Hvis du har oppdaget en ny feil eller et nytt teknisk problem, kan du rapportere problemet rett fra Google Disk.

1. Åpne Google Disk-appen på en iPhone eller en iPad.
  2. Trykk på menyen Meny og så Hjelp og tilbakemelding.
  3. Trykk på Send tilbakemelding.
  4. Skriv inn tilbakemeldingen, og trykk på Send Send.