Yhteyden ottaminen Google Drive ‑tukeen

Saat apua yleisiin ongelmiin alta. Jos tarvitset apua jossakin muussa Google Driveen liittyvässä ongelmassa, ota meihin yhteyttä.

Google Driveen liittyvät ongelmat

Ota yhteyttä

Jos sinulla on edelleen ongelmia, voit ottaa meihin yhteyttä keskusteluryhmässä tai tukipalvelussa tai lähettää palautetta.

Avun pyytäminen keskusteluryhmässä

Keskusteluryhmässä voit kysyä kysymyksiä tai etsiä vastausta kysymykseesi. Ryhmän kielinä ovat englanti, espanja ja portugali.

Käyttäjäpalautteen lähettäminen

Jos olet löytänyt uuden virheen tai teknisen ongelman, tee siitä ilmoitus suoraan Google Drivessa.

1. Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Ohje ja palaute.
  3. Valitse Lähetä palautetta.
  4. Kirjoita palautteesi ja napauta Lähetä Lähetä.