Slik bruker du Google Regneark

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Google Regneark er en regnearkapp på nettet der du kan lage og formatere regneark i samarbeid med andre.

LAST NED JUKSELAPPEN

Trinn 1: Lag et regneark

Slik lager du et nytt regneark:

1. Åpne startsiden for Regneark på sheets.google.com.
  2. Klikk på Nytt Plus. Et nytt regneark åpnes.

Du kan også lage nye regneark via nettadressen sheets.google.com/create.

Trinn 2: Rediger og formater regnearket

Du kan legge til, redigere og formatere tekst, tall og formler i regnearket.

Trinn 3: Del og samarbeid med andre

Du kan dele filer og mapper med folk og velge om de kan se på, redigere eller kommentere dem.

Relaterte artikler

Finn ut mer om verktøyfinneren for Dokumenter, Regneark og Presentasjoner

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.