Brug din Chromebook offline

Der er masser af ting, du kan lave på din Chromebook, også selvom du ikke har internetforbindelse.

Vigtigt!

• Nogle offlineapps og -tjenester fungerer ikke i inkognito- eller gæstetilstand.
  • Hvis du bruger Gmail med din arbejds- eller skolekonto, kan du bede din administrator hjælpe dig med at ændre offlineindstillingerne for Gmail.

Tjek din mail

Du kan læse, besvare og søge i dine Gmail-meddelelser, selv når du ikke har forbindelse til internettet, ved at gå til mail.google.com. Sådan konfigurerer du det:

1. Åbn Chrome Chrome. Bemærk! Gmail Offline virker ikke i inkognitotilstand.
  2. Gå til indstillingerne for Gmail Offline.
  3. Markér "Aktivér offlinemail".
  4. Vælg dine indstillinger, f.eks. hvor mange dages meddelelser du vil synkronisere.
  5. Vælg Gem ændringer.
  6. Hvis du vil bruge Gmail, når du ikke har internetforbindelse, skal du gå til mail.google.com.

Vigtigt! Når du sender mails offline, bliver dine mails lagt i en ny udbakkemappe og sendes, så snart du er online igen. Få flere oplysninger om at bruge Gmail offline.

Afspil film og musik, eller spil et spil

Se film og tv-serier offline

Start med at købe en film eller tv-serie i Google Play Film.

Download en serie

Download derefter din film eller tv-serie på din Chromebook:

1. Nederst i hjørnet af skærmen skal du vælge applisten .
  2. Vælg appen Google Play Film Play Film.
  3. Vælg Mine film eller Mine tv-serier.
  4. Vælg Download Download ud for den film eller tv-serie, du vil downloade.

Downloadikonet farves rødt for at vise, hvor langt du er i downloadprocessen. Når downloadikonet skifter til et grønt flueben, kan du se dit indhold offline.

Hvis du ikke kan downloade, kan du få flere oplysninger om, hvordan du finder og retter problemer med download af videoer.

Se offline

Hvis du vil se en film eller tv-serie uden internetforbindelse, kan du åbne appen Google Play Film Play Film.

Hvis du vil fjerne en video, skal du vælge Downloadet Downloadet.

Hør musik offline
YouTube Music til Chromebook understøtter ikke offlineafspilning. Hvis du vil lytte til musik offline, skal du bruge:
Spil offline

Start med at finde og installere spil, der kan spilles offline:

1. Gå til Chrome Webshop.
  2. Vælg Spil til venstre.
  3. Markér afkrydsningfeltet ud for Kører offline.

Mange spil kan spilles offline, f.eks. Cut the Rope og Cube Slam. Hvis din Chromebook kan køre Android-apps, kan du også søge efter offlinespil i appen Google Play Butik.

Sådan finder du et spil, du har installeret:

1. Nederst i hjørnet af skærmen skal du vælge applisten .
  2. Åbn spillet.

Skriv noter

Du kan skrive noter offline ved hjælp af Google Keep. Hvis du allerede har skrevet noter, skal du først gemme dem, så du kan læse og redigere dem offline:

1. Sørg for, at din Chromebook har forbindelse til internettet.
  2. Nederst i hjørnet af skærmen skal du vælge applisten .
  3. Åbn appen Google Keep Keep.
  4. Vent et par minutter. Din Chromebook gemmer automatisk dine noter, så du kan se dem offline.

Når din Chromebook gemmer dine noter, kan du redigere dem og skrive nye noter offline. Alle ændringer, du foretager, dukker op i Google Keep, næste gang du er online.

Andre opgaver, du kan klare offline