Bruk apper for Google Disk

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag

Last ned apper fra Google Workspace Marketplace for å redigere bilder og video, fakse og signere dokumenter, lage flytdiagrammer og mye mer i Google Disk.

Finn ut hvordan du legger til apper fra Google Workspace Marketplace

Når du har lagt til Google Disk-apper fra Google Workspace Marketplace, kan du bruke dem med Google Disk på nettet. Appene er kompatible med alle nettlesere som støttes.

Bruk og administrer apper

Opprett filer
  1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Ny til venstre.
  3. Velg en app.
  4. Når du har lagret filen din, kan du finne den igjen i «Min disk».

Merk: Ikke alle apper for Google Disk kan opprette filer i Disk.

Åpne filer
  1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Høyreklikk på filen du vil åpne.
  3. Flytt markøren over «Åpne med»
  4. Velg en app.

Du kan angi at en app skal være standard når du åpner bestemte filtyper.

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på Administrer apper.
  4. Finn appen du vil bruke.
  5. Ved siden av appen merker du av i boksen til venstre for «Bruk som standard».
Lagre filer

Filene fra apper for Google Disk lagres automatisk når du

• redigerer filen
  • eksporterer filen til Google Disk
  • lagrer en kopi av filen
  • sender filen til Google Disk

Hjelp med apper for Google Disk

Få hjelp med apper for Google Disk

Mange apper for Google Disk er laget av selskaper som har egne vilkår for bruk og personvernregler. Slik kontakter du selskapet som har utviklet en app:

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på Administrer apper.
  4. Klikk på Alternativer ved siden av appen.
  5. Klikk på Se produktsiden. Du finner kontaktinformasjon på Google Workspace Marketplace-siden.
Fjern apper for Google Disk

Når du åpner filer i apper for Google Disk, kan det hende at noen av appene ber om tillatelse til å se alle eller noen av filene dine i Google Disk.

Du kan trekke tilbake tillatelsen når som helst.

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på Administrer apper.
  4. Klikk på Alternativer ved siden av appen.
  5. Klikk på Koble fra Disk.