Gør en anden til ejer af din fil

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du ejer de filer, du opretter eller uploader i Google Drev. Du kan overføre ejerskabet af de filer og mapper, du ejer, til en anden konto.

Før du overfører ejerskabet

Hvis du bruger din Google-konto til arbejde eller skole:

• Du kan kun overføre ejerskabet af filer og mapper til en bruger i din organisation.
  • Overførslen kræver ikke, at den nye ejer accepterer.

Når du har overført ejerskabet

Når du sender en anmodning om overførsel af ejerskab:

• Den afventende ejer underrettes via mail om, at vedkommende bliver ejer af filen, hvis vedkommende accepterer anmodningen om overførsel. Du forbliver ejer indtil da.
  • Den afventende ejer opgraderes til redaktør, medmindre vedkommende allerede er redaktør.
  • Hvis den afventende ejer accepterer anmodningen, nedgraderes du til redaktør. Den nye ejer kan fjerne dig.
  • Hvis den afventende ejer afviser anmodningen, forbliver du ejeren.

Du kan ikke ændre ejere via en iPhone eller iPad

Hvis du vil ændre ejeren af en fil, skal du gå til drive.google.com på en computer.