Løs vanlige problemer i Google Disk

Hvis du har problemer med å se en fil i Google Disk, kan du prøve denne fremgangsmåten for å løse problemet.

1. Vent litt, og prøv å åpne filene på nytt senere

• Vent litt: Hvis du ser meldingen «Midlertidig feil (502)» når du prøver å åpne filer i Disk, betyr det at dokumentene dine er midlertidig utilgjengelige. Dette problemet er vanligvis midlertidig, så vent litt før du prøver å åpne dem igjen.
  • Sjekk statusoversikten for Google Workspace: Hvis det pågår et kjent driftsavbrudd på Disk- eller Google-tjenere, vises dette i statusoversikten for Google Workspace med en rød prikk ved siden av produktet. Klikk på prikken for å se hva som er galt.

2. Prøv grunnleggende feilsøking

Trinn 1: Sjekk internettilkoblingen din
Hvis du ser feilmeldingen «Prøver å koble til», eller hvis dokumentene tar lang tid å laste inn i Disk på nettet, bør du sjekke internettilkoblingen din. En svak tilkobling er en vanlig årsak til mange tilkoblingsfeil.
Prøv å koble til et annet nettverk for å se om filene dine lastes inn som de skal.
Du kan bruke modusen uten nett når tilkoblingen er svak eller utilgjengelig. Les mer om modus uten nett og hvordan du konfigurerer den.
Trinn 2: Sjekk nettleserversjonen din
  1. Sjekk systemkravene og nettleserne som støttes for å sørge for at du bruker en nettleser og et operativsystem som støttes.

Disk kan brukes med de to nyeste versjonene av alle de største nettleserne.

2. Sørg for at informasjonskapsler og JavaScript® er slått på for nettleseren din.
  3. Vi anbefaler at du bruker Chrome for Disk. Men du kan prøve å åpne Disk i en annen nettleser, for eksempel Mozilla® Firefox®, Microsoft® Internet Explorer® eller Apple® Safari®.
Trinn 4: Reduser størrelsen på filen din
Du kan legge store filer i Disk, men hvis du overskrider størrelsesgrensene, kan det hende at de ikke lastes inn på riktig måte. Hvis filen din er for stor eller nær grensen, må du dele inn informasjonen i mer enn én fil.
Trinn 5: Slå tilgang uten nett på og av
Hvis internettilkoblingen din er dårlig, kan du konfigurere tilgang uten nett. Med tilgang uten nett kan du se og redigere dokumentene dine, selv uten internett. Når du har internettilgang igjen, synkroniseres dokumentene dine med de nyeste endringene.

Hvis du har slått på tilgang uten nett, men fortsatt har problemer med å åpne filer, kan du prøve å slå funksjonen av og på igjen for å løse problemet. Gå til Innstillinger. Ved siden av Uten nett fjerner du avmerkingen eller merker av for Synkroniser for å redigere uten nett for å slå det av eller på.

3. Prøv mer avansert feilsøking

Trinn 6: Sjekk antivirusprogramvaren din
Programvare for virusskanning og annonseblokkering på det lokale systemet ditt kan noen ganger føre til problemer med å bruke Disk-filer, for eksempel Google-dokumenter, -regneark og -presentasjoner. Se til at denne programvaren ikke blokkerer Google Workspace.
Trinn 7: Sjekk brannmur- og proxy-innstillingene dine (avansert)
Tilpassede brannmur- og proxy-innstillinger kan i noen tilfeller blokkere tilgangen til Disk. Sjekk at brannmur- og proxy-innstillingene dine er konfigurert for å tillate tilkobling til Disk.
Trinn 8: Sjekk utvidet sporingsbeskyttelse i Firefox
Den utvidede sporingsbeskyttelsen til Firefox i nettlesere på datamaskiner kan føre til at filer ikke vises på riktig måte. For å løse dette problemet, slå av utvidet sporingsbeskyttelse.
  1. Følg fremgangsmåten under «Hva gjør du om et nettsted ikke virker».
  2. Når du har fått nettstedet til å fungere igjen, kan du fortsette for å rapportere det.

Denne fremgangsmåten løste ikke problemet mitt

Løs andre Google Disk-problemer