Slik bruker du Google Disk

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag

Med Google Disk kan du lagre filene dine trygt, samtidig som du kan åpne og redigere dem fra alle typer enheter.

Kom i gang med Google Disk

Du får 15 GB kostnadsfri lagringsplass i Disk. Finn ut hva som tar opp plass i Google Disk, og hvor du kan skaffe deg mer plass.

Trinn 1: Last ned og åpne appen

Åpne Google Disk-appen på iPhone eller iPad. På startsiden finner du

• filer og mapper du laster opp eller synkroniserer
  • Google-dokumenter, -regneark, -presentasjoner og -skjemaer du oppretter

Trinn 2: Last opp eller opprett filer

Du kan laste opp filer fra iPhone eller iPad, eller opprette filer i Google Disk.

Trinn 3: Del og organiser filer

Du kan dele filer eller mapper, slik at andre kan se, redigere eller kommentere dem.

For å se filer som andre har delt med deg, gå til delen «Delt med meg».

Logg av Google Disk

Gjør ett av følgende for å logge av Disk-appen:

• Fjern hele kontoen din fra telefonen eller nettbrettet.
  • Fjern Google-kontoen din fra enheten.
  • Logg på med en annen konto.
  • Slå av kontoer midlertidig.
Fjern Google-kontoen din fra enheten

Viktig: Når du fjerner kontoen fra telefonen eller nettbrettet, slettes ikke selve kontoen. Du kan fortsatt bruke kontoen på datamaskiner eller andre enheter.

1. Åpne Disk-appen Disk på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten og så Fjern fra denne enheten.

Tips: Når du fjerner en konto, fjernes den fra alle appene på enheten. Dette er et godt alternativ hvis du ønsker å fjerne personlig informasjon fra enheten din før du gir den til noen andre.
Logg på med en annen konto

Viktig:

• Hvis du legger til flere kontoer i Disk-appen, kan du veksle mellom dem.
  • Filer i Disk-appen holdes atskilt for hver konto.
  1. Åpne Disk-appen Disk på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Velg kontoen du vil bruke.
Slå av kontoer midlertidig

Hvis du legger til flere kontoer i Disk-appen, kan du midlertidig slå av én eller flere av dem.

1. Åpne Disk-appen Disk på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten
  4. Trykk på Av  eller På  ved siden av kontoen du vil slå av midlertidig.