Google Driven käyttäminen

Voit tallentaa tiedostojasi turvallisesti ja avata ja muokata niitä millä tahansa laitteella Google Driven avulla.

Google Driven käytön aloittaminen

Saat 15 Gt tilaa Driveen maksutta. Katso, mikä vie tilaa Google Drivessa ja mistä voit ostaa lisää tilaa.

Vaihe 1: Lataa ja avaa sovellus

Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla. Omassa Drivessa näet

• sinne lataamasi tai synkronoimasi tiedostot ja kansiot
  • luomasi Google Docs-, Sheets-, Slides- ja Forms-tiedostot.

Vaihe 2: Lataa tai luo tiedostoja

Voit ladata tiedostoja iPhonesta tai iPadilta tai luoda tiedostoja Google Drivessa.

Vaihe 3: Jaa ja järjestä tiedostoja

Voit jakaa tiedostoja tai kansioita, jotta muut voivat katsoa, muokata tai kommentoida niitä.

Siirtymällä Jaettu minun kanssani ‑osioon näet tiedostot, jotka muut ovat jakaneet sinulle.