Sådan bruger du Google Drev

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan gemme dine filer sikkert og åbne eller redigere dem fra en hvilken som helst enhed med Google Drev.

Kom godt i gang med Google Drev

Du får 15 GB lagerplads i Drev uden beregning. Få flere oplysninger om, hvad der bruger plads i Google Drev, og hvor du kan få mere plads.

Trin 1: Download og åbn appen

Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad. På startsiden finder du:

• Filer og mapper, du uploader eller synkroniserer.
  • Filer fra Google Docs, Sheets, Slides og Analyse, som du opretter.

Trin 2: Upload eller opret filer

Du kan uploade filer fra din iPhone eller iPad eller oprette filer i Google Drev.

Trin 3: Del og organiser filer

Du kan dele filer eller mapper, så andre kan få adgang til, redigere eller kommentere dem.

Du kan se filer, som andre har delt med dig, ved at gå til sektionen "Delt med mig".

Log ud af Google Drev

Du kan logge ud af Drev-appen ved at gøre et af følgende:

• Fjerne hele din konto fra din telefon eller tablet.
  • Fjerne din Google-konto fra din enhed.
  • Logge ind med en anden konto.
  • Deaktivere konti midlertidigt.
Fjern din Google-konto fra din enhed

Vigtigt! Selve kontoen slettes ikke, når du fjerner den fra din telefon eller tablet. Du kan stadig bruge kontoen på en computer eller andre enheder.

1. Åbn appen Drev Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer konti på denne enhed og derefter Fjern fra denne enhed.

Tip! Når du fjerner en konto, fjernes den fra alle apps på enheden. Du kan bruge denne løsning, hvis du vil fjerne personlige oplysninger fra din enhed, inden du giver den til en anden.
Log ind med en anden konto

Vigtigt!

• Hvis du føjer flere konti til Drev-appen, kan du skifte mellem dem.
  • Filer i appen Drev opbevares separat for hver konto.
  1. Åbn appen Drev Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Vælg den konto, du vil bruge.
Deaktiver konti midlertidigt

Hvis du føjer flere konti til Drev-appen, kan du deaktivere en eller flere af dem midlertidigt.

1. Åbn appen Drev Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer konti på denne enhed
  4. Ud for den konto, du vil deaktivere midlertidigt, skal du trykke på Fra eller Til .