Google Drive gebruiken

Wil je meer uit Google Drive halen voor werk of school?Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

You can store your files securely and open or edit them from any device using Google Drive.

Stap 1: Ga naar drive.google.com

Ga op je computer naar drive.google.com. In 'My Drive' zie je het volgende:

• Bestanden en mappen die je uploadt of synchroniseert
  • Google-documenten, -spreadsheets, -presentaties en -formulieren die je maakt

Back-ups van bestanden maken en bestanden synchroniseren vanaf je Mac of pc

Stap 2: Upload of maak bestanden

Je kunt bestanden uploaden vanaf je computer of bestanden maken in Google Drive.

Stap 3: Deel en orden bestanden

Je kunt bestanden of mappen delen, zodat andere mensen ze kunnen bekijken, bewerken of erop kunnen reageren.

Als je bestanden wilt bekijken die andere mensen met je hebben gedeeld, ga je naar het gedeelte 'Gedeeld met mij'.