Find filer i Google Drev

Du kan finde filer ved hjælp af foreslåede filer, søgechips eller almindelig søgning. Du kan også sortere og filtrere søgeresultater.

Åbn foreslåede filer

1. Åbn appen Google Drev på din Android-enhed.
  2. I den foreslåede visning kan du se de seneste og relevante filer på Mit drev og fællesdrev.

Brug søgechips

Du kan indsnævre listen over filer i Drev ved at bruge søgechips:

1. Åbn appen Google Drev på din Android-enhed.
  2. Tryk på Søg i Drev foroven.
  3. Tryk for at vælge en søgechip. Du kan vælge følgende:
    • Type
    • Mapper
    • Ændret: I dag, I går, Seneste 7 dage
  4. Når du har trykket på chippen, kan du indsnævre dine resultater yderligere: Skriv i søgefeltet.
  5. Tryk på Søg.

Disse chips vises under søgefeltet. De søger i alle filer, mapper og undermapper. Tryk på til højre for chippen for at fjerne en søgechip.

Når du indtaster din søgning, kan du se forslag til relevante chips, som du kan vælge for at mindske behovet for at indtaste lang tekst.

Søg efter dine filer

1. Åbn appen Google Drev på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Søg i Drev foroven.
  3. Skriv et ord eller en sætning i søgefeltet.
  4. Tryk på Søg Søg på tastaturet.

Søgetips

• Google Drev søger på titler og indhold for alle filer, du har tilladelse til at tilgå.
  • Hvis du vil se alle resultater, kan du trykke på søgetasten Søg på dit tastatur.
  • Aktivér Web- og appaktivitet for at gemme dine søgninger i Drev.
  • Hvis du søger fra en mappeplacering, tilføjes det pågældende filter automatisk øverst.
  • Du får vist forslag til filtre, når du skriver tekst.
Kategorier for Drev-søgning

I Drev kan du søge efter følgende:

• Filens titel
  • Filens indhold
  • Type
  • Andre metadata, som omfatter:
    • Beskrivelsesfelt
    • Delte etiketter
    • Filplacering
    • Ejer
    • Skaber
    • Dato for ændring
    • Godkendelser
    • Opfølgninger
  • Elementer eller ord på billeder, i PDF-filer eller i andre filer, der er gemt i dit Drev

Flere søgemuligheder

Søg i Drev via dit feed

Hvis du har appen Drev på din Android-telefon eller -tablet, kan du søge efter filer i Drev via dit feed.

1. Åbn dit feed.
  2. Skriv eller sig ordene "Søg i Drev efter" efterfulgt af den sætning, du vil søge efter i Drev.
    • Tryk på søgefeltet foroven for at indtaste din søgning.
    • Tryk på mikrofonen i søgefeltet for at indtale din søgning.
  3. Tryk på Udfør Udfør.
  4. Appen Drev åbner og søger efter den sætning, du har bedt om.

Tryk på Tilbage Tilbage for at vende tilbage til "Mit drev" efter søgningen.