Slett filer i Google Disk

Viktig: Hvis du sletter flere filer eller mapper samtidig, kan det ta litt tid før du ser endringene. Dette gjelder også når du sletter flere filer eller mapper for godt.

For å slette Google Disk-filene dine, legg dem i papirkurven. Filer i papirkurven slettes for godt etter 30 dager.

Klikk på Tøm papirkurven for å slette filer for godt.

Se hva som skjer når du sletter filer

Se hvordan du gjenoppretter slettede filer

Flytt filer til papirkurven

Du kan fjerne filer fra Disk-området ditt ved å legge dem i papirkurven. Filer blir værende i papirkurven i 30 dager før de slettes automatisk.

Hvis du eier den aktuelle filen, har andre fortsatt tilgang til den – frem til du sletter den for godt. Hvis du ikke er eieren, fortsetter andre å ha tilgang til filen, selv om du tømmer papirkurven.

1. Åpne Google Disk-appen på iPhone eller iPad.
  2. Ved siden av filen du vil slette, trykker du på Mer Mer.
  3. Trykk på Fjern nederst.

Slett filer for godt

Slett én fil for godt

Du kan slette én enkelt fil for godt eller tømme papirkurven. Når du har slettet en fil, mister alle du har delt den med, tilgangen til den. Hvis du vil at andre fortsatt skal ha tilgang til filen, kan du overføre eierskapet til noen andre.

1. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny.
  2. Trykk på Papirkurv.
  3. Ved siden av filen du vil slette, trykker du på Mer Mer.
  4. Trykk på Slett for godt.

Slett alle filer i papirkurven for godt

1. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny.
  2. Trykk på Papirkurv.
  3. Sjekk at papirkurven ikke inneholder filer du trenger senere.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer.
  5. Trykk på Tøm papirkurven.