Slet filer i Google Drev

Vigtigt! Hvis du sletter eller permanent sletter flere filer eller mapper på én gang, kan der gå noget tid, før ændringerne afspejles.

Hvis du vil slette dine Google Drev-filer, skal du flytte dem til papirkurven. Filer i papirkurven slettes permanent efter 30 dage.

Klik på Tøm papirkurv for at slette dine filer for evigt.

Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du sletter en fil

Få flere oplysninger om, hvordan du gendanner en slettet fil .

Flyt en fil til papirkurven

Hvis du vil fjerne en fil fra Drev, skal du flytte filen til papirkurven. Filen bliver i papirkurven i 30 dage, før den slettes permanent. Sådan flytter du en fil til papirkurven:

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Højreklik på filen, og:
    • Hvis du ejer filen, skal du klikke på Flyt til papirkurven Fjern.
    • Hvis en anden ejer filen, skal du klikke på Fjern Fjern.

Når du flytter en fil til papirkurven:

• Hvis du er ejer af filen, kan andre fortsat få adgang til den, indtil filen slettes permanent.
  • Hvis du ikke er ejeren, kan andre få adgang til filen, også selvom du tømmer din papirkurv.

Slet filer permanent

Vigtigt! Hvis du er ejer af filen, mister alle, du deler filen med, adgang til den, når du sletter den permanent.

Slet alle filer i din papirkurv permanent

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Papirkurv til venstre.
  3. Tjek, at der ikke er nogen filer, du vil beholde.
  4. Klik på Tøm papirkurven øverst til højre.

Slet en individuel fil permanent:

1. Gå til drive.google.com på din computer.
  2. Klik på Papirkurv til venstre.
  3. Vælg en fil.
  4. Klik på Slet for evigt Fjern øverst på siden.

Tip! Hvis du vil give andre adgang til filen, kan du overføre ejerskabet til en anden. Gør en anden til ejer af din fil.

Slet filer i Drev til computer

Hvis du spejler eller streamer filer mellem Google Drev og din computer, flyttes alle de filer, du har flyttet til papirkurven, til papirkurven overalt.

Vigtigt! Hvis du sikkerhedskopierer til Google Fotos: Der uploades kun billeder og videoer. Ændringer (herunder sletning af billeder) synkroniseres ikke mellem din computer og Google Fotos.