Organiser dine filer i Google Drev

Du kan organisere dine filer i Drev ved at oprette mapper, så filerne er nemmere at finde og dele med andre.

Bemærk! Hvis du organiserer mange filer eller mapper på én gang, kan der gå lidt tid, før ændringerne vises.

Opret, flyt og kopiér filer

Opret en mappe

1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Tilføj Stil et spørgsmål nederst til højre.
  3. Tryk på Mappe.
  4. Navngiv mappen.
  5. Tryk på Opret.
Flyt en fil eller mappe

Vigtigt! Hvis du vil flytte en fil, skal du have tilladelse til at flytte den fra kilden til destinationen, ellers flyttes filen ikke. Der oprettes i stedet en genvej i destinationsmappen.

Du kan flytte et element fra hvilket som helst sted i Google Drev: Hovedvinduet, det venstre panel eller søgeresultaterne.

Bemærk! Hvis du flytter mapper med mange filer eller undermapper, kan det tage lidt tid, før du ser ændringerne.

1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Ud for den fil, du vil flytte, skal du klikke på Mere 더보기og såFlyt.
  3. Vælg mappen, og tryk derefter på Flyt hertil.
    • Tryk på Ny mappe Opret ny mappe for at oprette en ny mappe.
Opret en kopi af en fil
  1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Klik på Mere 더보기 ud for den fil, du vil kopiere.
  3. Tryk på Lav en kopi.

Bemærk! Du kan ikke kopiere mapper, kun filer.

Slet en fil eller mappe
  1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Klik på Mere 더보기 ud for den fil, du vil kopiere.
  3. Tryk på Fjern.

Hvis du lægger et element i papirkurven ved en fejl, kan du gendanne dit element.

Skift farve på din mappe

Du kan tilpasse farven på mapper og mappegenveje i Mit drev og på fællesdrev. Hvis du skifter farve, gælder ændringen kun for din egen visning i Drev.

1. Åbn appen Google Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Ud for den mappe, du vil ændre, skal du trykke på Mere 더보기 og så Skift farve.
  3. Vælg den ønskede farve.