Systeemvereisten en browsers

De nieuwste versies van Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren zijn geschikt voor de volgende besturingssystemen en browsers.

Browsers

Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren werken met de 2 meest recente versies van de volgende browsers (tenzij anders vermeld). Zorg dat cookies en JavaScript aanstaan in de browser.

Andere browsers werken mogelijk ook, maar je kunt dan misschien niet alle functies gebruiken.

Besturingssystemen van computers

Drive voor desktop

Je kunt Drive voor desktop downloaden en gebruiken op deze besturingssystemen:

• Windows:
    • Windows 7 en hoger
    • Windows Server 2012 en hoger

Checken welke versie van Windows je hebt

Checken welke versie van MacOS je hebt

• Linux: Drive voor desktop is niet beschikbaar voor het Linux-besturingssysteem. Je kunt Google Drive op het web gebruiken.

Belangrijk: