Brug Google Drev til computer

Brug Googles synkroniseringsklient til computeren, Drev til computer, så du nemt kan administrere og dele indhold på alle dine enheder og i skyen.

Brug Drev til computer til at finde dine Drev-filer og -mapper på din computer med Windows Stifinder eller macOS Finder.

Hvis du redigerer, sletter eller flytter en fil i skyen, sker ændringer på din computer også på dine enheder og omvendt. På den måde er dine filer altid opdaterede, og du kan få adgang til dem fra enhver enhed.

Få flere oplysninger om fordelene ved Drev til computer

Du kan bruge Drev til computer til at:

• åbne filer, der er gemt i skyen, direkte på din computer.
  • se og organisere dine filer i computerens filsystem uden at bruge lagerplads.
  • synkronisere filer fra din computer til Google Drev.
    • Når du synkroniserer, downloades dine filer fra skyen og uploades fra din computers harddisk.
    • Når du har synkroniseret, matcher filerne på din computer dem, der findes i skyen.
    • Dine filer forbliver opdaterede og tilgængelige, og alle de ændringer, du foretager, gælder på alle dine enheder.
  • gemme filer og mapper til offlinebrug. Dette omfatter filer fra fællesdrev.
  • Samarbejde i Microsoft Office-filer i realtid.
  • Hvis du bruger Outlook i Windows med en arbejds- eller skolekonto, kan du sende og gemme filer med Microsoft Outlook.

Installer og konfigurer Drev til computer

Installer og konfigurer Drev til computer til Windows

Vigtigt! Før du går i gang, skal du tjekke, at dit operativsystem er kompatibelt med Drev til computer.

1. Download Drev til computer:

DOWNLOAD TIL WINDOWS

2. Åbn "GoogleDriveSetup.exe."
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, kan du muligvis ikke bruge Drev til computer, eller din organisation skal muligvis installere appen for dig. Kontakt din administrator, hvis du har spørgsmål.

I Drev til computer kan du finde menuen Drev til computer Drev Streaming nederst til højre i systembakken.

Tip! Klik på pilen for at få vist skjulte ikoner.

Du kan fastgøre Drev til computer, så du nemmere kan finde appen, når den er lukket.

• Sådan føjer du Drev til startmenuen: I startmenuen skal du højreklikke på Drev og derefter Fastgør til start.
  • Sådan føjer du Drev til proceslinjen: I startmenuen skal du højreklikke på Drev og derefter Fastgør til proceslinje.
Installer og konfigurer Drev til computer til MacOS

Vigtigt! Før du går i gang, skal du tjekke, at dit operativsystem er kompatibelt med Drev til computer.

1. Download Drev til computer:

DOWNLOAD TIL MAC

2. Åbn "GoogleDrive.dmg."
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, kan du muligvis ikke bruge Drev til computer. Din organisation skal installere appen for dig. Kontakt din administrator, hvis du har spørgsmål.

I Drev til computer kan du finde menuen Drev til computer Drev Streaming øverst til højre i menulinjen.

Du kan fastgøre Drev til computer, så du nemmere kan finde appen, når den er lukket.

• Sådan føjer du Drev til din dock: Træk Drev-appen til venstre side af separatorlinjen for apps, du har brugt for nylig, i mappen "Apps".

Kom godt i gang med Google Drev til computer

Log ind på Drev til computer

Get started with Drive for Desktop

Når du åbner Drev til computer for første gang, eller når tilknytningen af din konto er blevet fjernet, skal du gøre følgende for at logge ind:

1. Åbn Drev til computer Drev Streaming på din computer.
  2. Klik på Login med browser.
  3. Log ind på den Google-konto, du vil bruge med Drev til computer.

Tip! Du kan bruge op til 4 konti ad gangen med Drev til computer. Se, hvordan du bruger flere konti på samme tid.

Synkroniser med Google Drev og Google Fotos

Sikkerhedskopiér billeder og videoer

Du kan gemme dine billeder og videoer automatisk på din Google-konto, når du aktiverer sikkerhedskopiering på photos.google.com.

Se, hvordan du sikkerhedskopierer billeder og videoer.

Vigtigt!

• Hvis du kun gemmer billeder og videoer, anbefaler vi, at du sikkerhedskopierer til Google Fotos.
  • Hvis du gemmer dine filer på billeder og i videoer, uploades de to gange og optager mere af din Google-lagerplads.
  • Netværkstilknyttet lagring (NAS, Network Attached Storage) understøtter kun sikkerhedskopiering til Google Fotos.

Synkroniser filer med Drev

Sync files and folders to Drive for Desktop

Når du åbner Drev til computer første gang, modtager du underretningen "Google Drev vil gerne begynde at synkronisere". Klik på OK. Åbn Drev til computer Drev Streaming på din computer.

Du kan synkronisere filer fra din computer til Google Drev og sikkerhedskopiere til Google Fotos.

1. Åbn Google Drev Drev Streaming på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og derefter Præferencer.
  3. Klik på Mapper på din computer til venstre.
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Synkroniser mapper med Drev: Filer, som du ændrer i den synkroniserede mappe, afspejles i Drev. Ændringerne i Drev afspejles på din computer. Synkroniserede mapper vises under "Computere".
    • Sikkerhedskopiér mapper til Google Fotos: Der uploades kun billeder og videoer. Billeder eller videoer, som du sletter ét sted, slettes ikke andre steder. Ændringer uploades som nye billeder. Du kan finde dine billeder og videoer fra en hvilken som helst enhed på nettet eller i Google Fotos-mobilappen.

Sikkerhedskopiér dit macOS-fotobibliotek

Vigtigt! Hvis du har flere Apple Fotos-samlinger, er det kun systemets fotobibliotek, der synkroniseres med Google Fotos. Du kan synkronisere alle Apple Fotos-samlinger i Drev.

Hvis du synkroniserer en Apple Fotos-samling med Drev, synkroniseres alt.

Vi anbefaler, at du ikke foretager ændringer i disse filer fra en anden computer eller i skyen, da det kan beskadige dit bibliotek.

Systemets fotobibliotek er den eneste samling, der fungerer med iCloud-fotos, Delte album og Min fotostream.

Hvis du kun har én billedsamling, er det systemets billedsamling. Ellers er det første fotobibliotek, du opretter eller åbner i Fotos, dit systems fotobibliotek.

Når du downloader billeder og videoer fra din iCloud og uploader dem til Google Fotos, bruger den midlertidigt din harddiskplads. Få flere oplysninger om sikkerhedskopiering af billeder og videoer.

Få adgang til dine filer, når de er synkroniseret
  1. På din computer skal du klikke på dit navn og derefter Google Drev .
    • Du kan finde flere valgmuligheder baseret på din brug af Drev:
      • Mit drev: Indeholder dine egne personlige filer og mapper.
      • Fællesdrev: Indeholder filer og mapper, som andre deler med dig.
      • Andre computere: Viser filer, der er synkroniseret fra andre computere, der er knyttet til din Google-konto.
    • Dobbeltklik på den fil, du vil åbne.
      • Filer, der er oprettet i Google Docs, Sheets, Slides eller Analyse, åbnes i din webbrowser.
      • Andre filer, som f.eks. Word-dokumenter eller .pdf-filer, åbnes i deres standardprogrammer på din computer.

Tip! Hvis Drev og mappen "Mit drev" er tomme, kan du ikke finde visningerne "Fællesdrev" eller "Andre computere".

Få flere oplysninger om funktioner i Drev til computer

Tilpas dine indstillinger for Drev til computer
Få en bedre oplevelse med Drev til computer med avancerede indstillinger. Du kan:
  • tilpasse synkroniseringspræferencer.
  • aktivere eller deaktivere tilstedeværelse i realtid med Microsoft Office.
  • tilpasse indstillingerne for Google Fotos.
  • tilpasse generelle indstillinger som f.eks. automatisk start, genvejstaster og proxyindstillinger.
Se, hvordan du tilpasser dine indstillinger for Drev til computer.
Åbn filer og mapper offline

Du kan gemme filer og mapper til offlinebrug med Drev til computer. Se, hvordan du bruger filer offline med Drev til computer.

Søg efter dine Drev-filer

Du kan finde dine filer i Drev ved at søge i Drev til computer. Når du søger i Drev til computer i stedet for i Windows-søgningen eller macOS Spotlight, sikrer det, at din søgning omfatter alle filer fra streamingplaceringen i Drev.

1. Åbn Drev til computer Drev Streaming på din computer.
  2. Klik på Search.
  3. Angiv dine søgetermer.
  4. Åbn din fil. Hvis filen ligger på din computer, åbnes den med det tilknyttede program. Ellers åbnes den i Drev på nettet.

Tip! Du kan også bruge genvejen til søgning til at åbne søgevinduet.

Arbejd i MS Outlook- og Office-filer

Du kan arbejde i Office-filer med tilstedeværelse i realtid, når du bruger Drev til computer. Hvis du er Windows-bruger med en arbejds- eller skolekonto, kan du også sende og gemme filer med Microsoft Outlook. Se, hvordan du bruger Microsoft Office-filer sammen med Drev til computer.

Brug Drev til computer med macOS
Spejling af Mit drev

Spejling og streaming er to metoder til synkronisering af dine filer.

• Mapper på din computer kan kun spejles.
  • Fællesdrev og andre computere kan kun streames.
  • Mit drev kan enten spejles eller streames.
  • Når Drev til computer er installeret, streames mappen "Mit drev". Du kan opdatere dine præferencer og vælge at spejle eller streame Mit drev efter installationen.

Få flere oplysninger om muligheder for streaming og spejling med Drev til computer.

Fejlfinding
Et banner med teksten "Der opstod nogle fejl" vises under "Aktivitet" i Drev til computer. Vælg en af følgende muligheder for at få vist listen over fejl:
  • Klik på linket i banneret.
  • Klik på Indstillinger og derefter Fejlliste.

Få flere oplysninger om, hvordan du retter fejl.