Läs mer om vad som händer när du raderar en fil på Google Drive

När du flyttar en fil eller mapp till papperskorgen finns den kvar i 30 dagar.

• Efter 30 dagar raderas filerna permanent.
  • Om du tömmer papperskorgen manuellt raderas filen permanent.
  • Objekt i papperskorgen tar upp lagringsutrymme på Google Drive tills de raderas permanent.

Följande händer när du placerar en fil i papperskorgen:

• Om du är ägare till filen kan andra fortsätta få åtkomst till den tills filen raderas permanent.
  • Om du inte är ägare kan andra fortsätta få åtkomst till filen, även om du tömmer papperskorgen.

Du kan återställa filer som fortfarande finns i papperskorgen och du kan kanske återställa filer som har raderats permanent. Läs mer om att återställa en raderad fil

Om filen inte är raderad och du har problem med att hitta den kan du söka efter och hitta den på Google Drive. Läs mer om hur du söker efter och hittar en fil

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret