Finn ut hva som skjer når du sletter filer i Google Disk

Når du flytter filer eller mapper til papirkurven, blir de værende der i 30 dager.

• Etter 30 dager slettes filene for godt.
  • Hvis du tømmer papirkurven manuelt, slettes filene for godt.
  • Elementer i papirkurven din bruker lagringsplass i Google Disk til de slettes for godt.

Når du legger en fil i papirkurven, skjer dette:

• Hvis du eier filen, har andre fortsatt tilgang til den frem til den slettes for godt.
  • Hvis du ikke er eieren, fortsetter andre å ha tilgang til filen, selv om du tømmer papirkurven.

Du kan gjenopprette filer som fortsatt ligger i papirkurven, og du kan kanskje gjenopprette filer som er slettet for godt. Finn ut hvordan du gjenoppretter slettede filer

Hvis filen ikke er slettet, men du ikke finner den, kan du søke etter og finne den i Google Disk. Finn ut hvordan du søker etter og finner filer