Tiedoston poistaminen Google Drivesta

Kun siirrät tietoston tai kansioon roskakoriin, se pysyy siellä 30 päivää.

• Tämän ajan jälkeen tiedostot poistuvat pysyvästi.
  • Jos tyhjennät roskakorin manuaalisesti, tiedostot poistuvat pysyvästi.
  • Roskakorissa olevat kohteet kuluttavat Google Driven tallennustilaa, kunnes ne ovat poistuneet pysyvästi.

Kun siirrät tiedoston roskakoriin:

• Jos olet tiedoston omistaja, muut voivat jatkaa tiedoston käyttämistä, kunnes se poistuu pysyvästi.
  • Jos et ole tiedoston omistaja, muut voivat käyttää tiedostoa, vaikka tyhjentäisit roskakorisi.

Voit palauttaa roskakorissa olevat tiedostot ja mahdollisesti myös pysyvästi poistuneita tiedostoja. Lue lisää poistetun tiedoston palauttamisesta.

Jos et ole poistanut tiedostoa mutta et löydä sitä, voit etsiä sitä Google Driven hakutoiminnolla. Lue lisää tiedoston hakemisesta.