Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du sletter en fil i Google Drev

Når du flytter en fil eller mappe til papirkurven, bliver den der i 30 dage.

• Efter 30 dage slettes dine filer for evigt.
  • Hvis du tømmer papirkurven manuelt, slettes filen for evigt.
  • Elementer i din papirkurv optager lagerplads i Google Drev, indtil de slettes for evigt.

Når du flytter en fil til papirkurven:

• Hvis du er ejer af filen, kan andre fortsat få adgang til den, indtil filen slettes for evigt.
  • Hvis du ikke er ejeren, kan andre fortsat tilgå filen, også selvom du tømmer din papirkurv.

Du kan gendanne filer, der stadig er i din papirkurv, og du kan muligvis gendanne filer, der er blevet slettet for evigt. Se, hvordan du gendanner en slettet fil

Hvis filen ikke er slettet, og du har problemer med at finde den, kan du søge efter og finde den i Google Drev. Se, hvordan du søger efter og finder en fil