Tilpas indstillinger for Drev til computer

Du kan forbedre brugeroplevelsen i Drev til computer ved hjælp af Avancerede indstillinger.

Tilpas synkroniseringspræferencer

Brug til flere konti på samme tid
Du kan bruge op til 4 konti på samme tid med Drev til computer.
Sådan tilføjer du en konto:
  1. Klik på menuen Drev til computer Drev Streaming på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede og så Tilføj en anden konto .
  3. Log ind via din browser.
  4. Genstart Drev til computer
Sådan fjerner du tilknytningen af en konto:
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Rul til den konto, du vil fjerne tilknytningen til.
  3. Klik på Fjern tilknytning af konto.
  4. Klik på OK i pop op-vinduet.
Vigtigt! Hvis en streamingkonto ikke længere er tilknyttet, fjernes alle offlinefiler.
Fjern tilknytningen af en konto

Vigtigt! Når du fjerner tilknytningen af din konto, fjernes offlinefiler.

1. På din computer skal du klikke på menuen Drev Streaming og så Indstillinger og derefter Præferencer og derefter Avancerede indstillinger .
  2. Vælg en konto, du vil fjerne tilknytningen til.
  3. Klik på Fjern tilknytning af konto.
  4. Klik på OK i pop op-vinduet.
Skift placering for Google Drev-streaming
Du kan ændre streamingplaceringen for Drev til computer:
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Klik på Skift under "Placering for Google Drev-streaming".
    • I Windows: Hvis du vil streame Google Drev-filer til en mappe på din computer, skal du vælge Mappe under "Placering for Google Drev-streaming". Hvis du vil ændre drevbogstavet, skal du klikke på menupilen under "Drevbogstav".
    • I macOS: Hvis du vil ændre streamingplaceringen, skal du klikke på Skift under "Placering for Google Drev-streaming".

Vigtigt! Under "Placering for Google Drev-streaming" kan du muligvis se en notifikation, hvor der står "Mappeplaceringen administreres af macOS". I dette tilfælde kan du ikke opdaterer monteringspunktet. Få flere oplysninger om Drev til computer i macOS.
  3. Vælg, hvor dine filer skal hentes fra.
  4. Klik på OK.
Sæt synkronisering på pause
Når en synkronisering sættes på pause, stopper Drev til computer med at udføre disse synkroniseringsaktiviteter i baggrunden:
  • Opdateringer af streamede filer på det virtuelle Drev.
  • Filsynkronisering til Drev i begge retninger for spejlede mapper.
  • Backup til Google Fotos.
  • I macOS File Provider er filer, der ikke er downloadet, ikke tilgængelige. Få flere oplysninger om Drev til computer i macOS.
Sådan sætter du synkronisering på pause:
  1. Klik på menuen Drev til computer Drev Streaming på din computer.
  2. Klik på Indstillinger og så Sæt synkroniseringen på pause.
Sådan genoptager du synkroniseringen:
  1. Klik på menuen Drev til computer Drev Streaming på din computer.
  2. Klik på Indstillinger og så Genoptag synkroniseringen.
Få flere oplysninger om indstillinger for streamede og spejlede filer
Du kan synkronisere dine filer i Mit drev med Drev til computer ved hjælp af spejling eller streaming.

Sådan skifter du fra streaming til spejling:

1. Åbn Drev til computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Præferencer.
  3. Klik på Mapper fra Drev til venstre.
  4. Vælg Spejl filer under "Synkroniseringsmuligheder for Mit drev".
  5. Luk Drev til computer.

Tips!
  • Når du skifter, downloades filer fra Mit drev til den mappe, du vælger.
  • Hvis der allerede er filer i den valgte mappe, forsøger Drev til computer ikke at kopiere filer, der allerede er i skyen.
    • Hvis indholdet i en fil adskiller sig fra indholdet i skyen, beholder Drev til computer begge dele.
  • Filer, som ikke allerede findes i skyen, uploades.
  • Google Drev-streamingplaceringen opdateres for at vise en genvej til din nye Mit drev-mappe.
  • Fællesdrev, andre computere og sikkerhedskopierede USB-enheder vises stadig og kan stadig streames.

Få flere oplysninger om spejling og streaming med Drev til computer.
Få flere oplysninger om indholdscachen til streamingfiler

Vigtigt! Hvis stien til din cachemappe ikke er tilgængelig, kan du ikke bruge Drev til computer.

Hvis du streamer filer fra Google Drev til din computer, gemmes fildata i en lokal cache på din harddisk.

Cachen gør, at Drev til computer kan åbne dine filer hurtigere og gøre dem tilgængelige offline. Hvis du redigerer noget offline, gemmes det i cachen, indtil det uploades til skyen.

I Windows og ældre versioner af macOS administrerer Drev til computer automatisk indholdscachen. For arbejds- eller skolekonti kan din administrator angive en grænse for, hvor meget plads cachen bruger.

I nyere versioner af macOS administrerer macOS indholdscachen. Da macOS administrerer indholdscachen, kan du ikke angive en grænse for, hvor meget plads cachen bruger.

Du kan finde de filer, der er tilgængelige offline, og se, hvordan din harddisk bruges. Sådan finder du disse oplysninger:
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Offlinefiler.
  2. Klik på Offlinefiler for at se de cachelagrede filer tilhørende dine konti.

Her er en liste over cachebegrænsninger, der gælder for Drev til computer:

• Du kan ikke uploade en mappe, der er større end den tilgængelige lagerplads i det partitionsområde, hvor cachemappen er placeret.
  • Du kan se Drev-kvoten for Drev til computer (selv for ubegrænsede konti) baseret på den tilgængelige plads på det lokale drev, hvor cachen er placeret.
Avanceret: Skift placering for din lokale mappe med cachelagrede filer
Du kan ændre placeringen af din lokale mappe med cachelagrede filer, selvom vi anbefaler, at du bruger standardplaceringen. Hvis du skal ændre placeringen:
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Find "Lokal mappe med cachelagrede filer".
  3. Klik på Skift.
  4. Vælg en ny cacheplacering.
  5. Klik på Skift.
Vigtigt!
  • Denne indstilling er ikke aktiveret i File Provider på macOS.
  • Din lokale mappe med cachelagrede filer må ikke være:
    • En undermappe til en spejlet mappe.
    • En overordnet mappe eller en undermappe for dine streamingplaceringer.

Aktivér eller deaktiver tilstedeværelse i realtid med Microsoft Office

Få flere oplysninger om tilstedeværelse i realtid i Microsoft Office
Med tilstedeværelse i realtid kan du se, om en person redigerer en Microsoft Word-, Excel- eller PowerPoint-fil, der er gemt i Drev til computer. Tilstedeværelse i realtid aktiveres automatisk i Drev til computer. Hvis nogen deaktiverer funktionen, kan du ikke se, om vedkommende er i en fil.

Du skal ændre dine systemtilladelser, før du kan bruge tilstedeværelse i realtid med macOS.

1. På din Mac skal du åbne Systemindstillinger og så Sikkerhed & anonymitet og så Anonymitet og så Tilgængelighed.
  2. Klik på hængelåsen nederst til venstre for at foretage ændringer.
  3. Markér afkrydsningsfeltet for Google Drev.
Vigtigt! Hvis du vil redigere med tilstedeværelse i realtid i Microsoft Office, skal du have Office 2010 eller nyere.

Få flere oplysninger om Drev til computer med Microsoft Office.
Deaktiver tilstedeværelse i realtid
Du kan deaktivere tilstedeværelse i realtid i Drev til computer.

Vigtigt! Hvis nogen deaktiverer deres tilstedeværelse i realtid, ved du ikke, om vedkommende arbejder i filen.

1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Se, om andre redigerer en delt Microsoft Office-fil".
  3. Klik på Gem.

Tilpas Google Fotos-indstillinger

Få flere oplysninger om uploadstørrelse
Du kan vælge lagringskvaliteten for billeder og videoer i Google Fotos. I begge tilfælde foretages der ingen ændringer af billeder og videoer på din computer:
  • Pladsminimering reducerer kvaliteten af dine billeder en smule, men optager mindre lagerplads.
  • Original kvalitet bevarer dine billeders og videoers kvalitet og størrelse.
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Find indstillingerne med teksten "Uploadstørrelse".
  3. Vælg din præference:
    • Pladsminimering
    • Original kvalitet
Få flere oplysninger om systemets fotobibliotek på macOS
  1. I macOS skal du klikke på menuen for Drev til computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Hvis du automatisk vil uploade dine billeder og videoer til Google Fotos, skal du markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Systemets fotobibliotek".
    • Store biblioteker tager længere tid at uploade og overfører store datamængder.
Få flere oplysninger om filtyper
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfelterne for de forskellige filtyper for at synkronisere eller ignorere RAW-filer og screenshots.

Tilpas generelle indstillinger

Deaktiver automatisk start af Google Drev
Når du logger ind på din computer, åbnes Google Drev som standard. Sådan slår du dette fra:
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Start Google Drev, når du logger ind på din computer".
Få flere oplysninger om proxyindstillinger
Google Drev er som standard indstillet til "Registrer automatisk" for at bruge de proxyindstillinger, der er angivet i dit operativsystem. Du kan også bruge tilstanden "Direkte forbindelse" til at omgå proxyindstillingerne:
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Vælg Automatisk registrering eller Direkte forbindelse.
Få flere oplysninger om indstillinger for båndbredde
Ved download og upload kan du angive en øverste grænse for båndbredden i Google Drev.
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Klik på feltet ud for "Downloadhastighed" eller "Uploadhastighed".
  3. Angiv dine værdier:
    • Værdierne kan være mellem 1 og 100.000.000.
    • Enheden er i kilobytes pr. sekund.
Konfigurer en hotkey
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Vælg tekst for tastekombinationen under "Konfigurer hotkey".
  3. Angiv tastekombinationen.
Få flere oplysninger om præferencer for notifikationer
  1. Klik på menuen for Drev til computer på din computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger .
  2. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Mind mig om at sikkerhedskopiere enheder" i indstillingerne for notifikationer:
    • Hvis Google Drev er aktiveret, får du besked, når det registrerer en USB-enhed, f.eks. et flashdrev eller et kamera, der skal sikkerhedskopieres. Hvis du vælger at ignorere den aftagelige enhed i beskeden, husker Drev dine præferencer og registrerer enheden under "Ignorerede USB-enheder".
Afinstaller Drev til computer
  1. Log ud af Drev til computer på din computer.
  2. Klik på menuen Drev til computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Præferencer og så Avancerede indstillinger og så Fjern tilknytning af konto.
  3. Klik på OK i pop op-vinduet.
  4. Klik på menuen Drev til computer Drev Streaming og så Indstillinger og så Afslut.
  5. Brug standardprocedurerne til at afinstallere Drev til computer på din computer.
    • Hvis du har brug for hjælp, kan du se OS-vejledningen til din computer.
Tip! Når du har afinstalleret Drev til computer, kan du stadig åbne dine filer i Drev til nettet.

Tip! Hvis du bruger Drev til computer via en organisation, f.eks. dit arbejde eller din skole, kan nogle indstillinger være administreret eller begrænset af din administrator. Få flere oplysninger om indstillinger, som administreres af din administrator.