Stream og spejl filer med Drev til computer

Brug spejling og streaming til at synkronisere dine filer i Drev til computer.

• Forudsat at de har en pålidelig internetforbindelse, vælger de fleste brugere streaming til at arbejde med deres Google Drev-filer på deres computer. Filerne gemmes primært i skyen, men de bliver tilgængelige offline, så snart de bliver åbnet.
  • Med spejling kan du vælge, hvor dine filer i Mit drev skal vises på din lokale enhed, eller sikkerhedskopiere lokale filer til skyen. Spejlede filer gemmes altid på din computer og i skyen. De er altid tilgængelige offline.

De ændringer, du foretager af dine streamede eller spejlede filer på én enhed, afspejles overalt. I begge tilfælde giver appen Drev til computer dig stadig mulighed for at gennemse alle dine filer og mapper i Google Drev på din computer.

Brug tabellen nedenfor til at beslutte, om du vil bruge streaming eller spejling:

Streaming Spejling
Generel brug En internetforbindelse er påkrævet. Minimer brug af plads på harddisken, og gem indhold sikkert i skyen. Få adgang til dine filer i skyen, selv når du ikke har internetforbindelse, eller når Drev til computer ikke kører.
Lagerplads Filer og mapper gemmes i skyen. Lokal lagerplads bruges kun, når du arbejder på filer på din computer, eller i forbindelse med filer, du har brugt for nylig eller bruger ofte. Filer og mapper gemmes i skyen og på din lokale harddisk.
Tilgængelighed og adgang
  • Filer er kun tilgængelige online, medmindre de specifikt gøres tilgængelige offline via Drev til computer.
  • Du kan få adgang til filer via Finder på macOS eller File Explorer i Windows.
  • Der er kun adgang til filer, når Drev til computer kører.
  • Filerne er tilgængelige både offline og online.
  • Du kan få adgang til filer via Finder på macOS eller Stifinder i Windows.
Understøttede drevtyper Filer fra fællesdrev, andre computere og sikkerhedskopierede USB-enheder kun streames. Mit drev kan streames eller spejles. Lokale mapper eller din computer kan kun spejles. Mit drev kan streames eller spejles.
Programindvirkning Nogle programmer bruger en kombination af API'er, der gør filerne vanskelige at streame. Programmer, der kræver omfattende skrivning, videoredigering eller billedredigering i høj opløsning, er hurtigere, når du spejler filer.

Vigtigt!

Stream eller spejl Mit drev

1. Åbn Drev til computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillingerefterfulgt af Præferencer.
  3. Klik på Mapper fra Drev til venstre.
  4. Under "Synkroniseringsmuligheder for Mit drev" skal du vælge Stream filer eller Spejl filer.
Når du skifter fra spejling til streaming
  • Filplaceringen ændrer sig på din computer.
    • Når du streamer, finder du filerne på et virtuelt drev på din computer.
    • Når du spejler filer, findes filerne i en mappe på din computer.
  • Mappen med dine spejlede filer i Mit drev synkroniseres ikke længere.

Sådan skifter du fra spejling til streaming:

1. Åbn Drev til computer.
  2. Sørg for, at dine lokale filer er blevet synkroniseret til skyen.
  3. Klik på Indstillinger Indstillingerefterfulgt af Præferencer.
  4. Klik på Mapper fra Drev til venstre.
  5. Vælg Stream filer under "Synkroniseringsmuligheder for Mit drev".
  6. Luk Drev til computer.
  7. Slet den spejlede mappe.

Vigtigt!

• Sørg for, at dine filer er fuldt synkroniseret, før du sletter eller flytter mapper, så du undgår datatab.
  • Hvis du bruger Windows, skal du afslutte Drev til computer, før du fjerner mappen med dine tidligere spejlede Mit drev-filer fra din computer.
Når du skifter fra streaming til spejling

• Når du skifter, downloades filer fra Mit drev til den mappe, du vælger.
  • Hvis der allerede er filer i den valgte mappe, forsøger Drev til computer ikke at kopiere filer, der allerede er i skyen.
    • Hvis indholdet i en fil adskiller sig fra indholdet i skyen, beholder Drev til computer begge dele.
  • Filer, som ikke allerede findes i skyen, uploades.
  • Google Drev-streamingplaceringen opdateres for at vise en genvej til din nye Mit drev-mappe.
  • Fællesdrev, andre computere og sikkerhedskopierede USB-enheder vises stadig og kan stadig streames.

Sådan skifter du fra streaming til spejling:

1. Åbn Drev til computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Præferencer.
  3. Klik på Mapper fra Drev til venstre.
  4. Vælg Spejl filer under "Synkroniseringsmuligheder for Mit drev".
  5. Luk Drev til computer.