Flyt filer og mapper til fællesdrev

Samarbejde bliver lettere, når du flytte filer og mapper fra Mit drev til et fællesdrev på en computer, hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto. Du kan som standard kun flytte filer og mapper, du ejer.

• Hvis din administrator aktiverer indstillingen, så filredaktører kan flytte filer til et fællesdrev, kan du flytte filer, hvor du er redaktør. Du kan få flere oplysninger om denne administratorindstilling ved at gå til Flyt din organisations indhold til et fællesdrev
  • Du kan kun flytte en mappe til et fællesdrev, hvis du er administrator af fællesdrevet.

Se, hvordan filadgang ændres

Når du flytter indhold til et fællesdrev:

• Brugere, der ikke er medlem af et fællesdrev, kan miste adgangen til indhold, der er flyttet til et fællesdrev.
  • Det er kun medlemmer af fællesdrevet og personer, som filen deles direkte med, der kan tilgå filen.
  • Filtilladelser, der er nedarvet fra mapper, kopieres ikke.
    • Hvis du flytter en underordnet mappe til et fællesdrev, kopieres tilladelser, der er nedarvet fra den overordnede mappe, ikke over.
    • Hvis du flytter en overordnet mappe til et fællesdrev, nedarver den underordnede mappe stadig disse tilladelser.
  • Hvis den oprindelige ejer af en fil er i din organisation, men ikke er medlem af fællesdrevet, mister vedkommende ejerskabet, men kan stadig få adgang til filen.

Få indsigt i begrænsningerne ved flytning af filer og mapper

Her er der nogle generelle problemer, du kan opleve, når du flytter filer og mapper fra Mit drev til et fællesdrev:

Flyt filer, der ejes af brugere uden for din organisation

• Du kan ikke flytte mapper eller filer, som eksterne brugere ejer, heller ikke selvom den eksterne bruger er medlem af målfællesdrevet.
  • Du kan ikke flytte internt ejede undermapper, der er en del af en eksternt ejet mappe.

Flyt Google Sites-filer til fællesdrev

• Hvis den oprindelige ejer af websitet er i samme organisation som fællesdrevet, kan det offentliggjorte website stadig ses. For brugere, som websitet tidligere er blevet delt med, er Sites-filen, der relaterer sig til websitet, stadig tilgængelig.
  • Hvis den oprindelige ejer af websitet er i en anden organisation end fællesdrevet, er det offentliggjorte website stadig synligt. Selvom den tilknyttede fil tidligere er blevet delt med dem, er den ikke tilgængelig for personer, der ikke er medlemmer af fællesdrevet.

Få indblik i andre begrænsninger, når du flytter Drev-mapper til fællesdrev

• Der oprettes genveje for elementer, som ikke kan flyttes. Hvis der er elementer, der ikke kan flyttes på grund af tilladelses- eller adgangsproblemer, når du flytter mapper fra Mit drev til et fællesdrev, oprettes der en genvej på fællesdrevet for at bevare det nuværende mappehierarki. For at gøre dette håndhæver vi følgende begrænsninger for mappeflytning:
    • Du kan ikke flytte mapper, hvis enten de indeholder 25 elementer, der ikke kan flyttes, eller 10 % af elementerne i mapperne ikke kan flyttes (grænsen er den mindste af enten 10 % eller 25 elementer pr. mappe).
    • Flytningen må ikke have mere end 100.000 elementer i alt.
  • Når der oprettes genveje, flyttes de oprindelige elementer til ejerens mappe Mit drev.
  • Når du flytter et stort antal mapper til et fællesdrev, der muligvis overskrider grænsen, får du muligvis en advarsel, inden du forsøger at flytte.

Forstå, hvorfor dialogboksen før flytning muligvis ikke matcher download før flytning

• Antallet af elementer, der kan flyttes, i din dialogboks inden flytningen svarer muligvis ikke til det antal, der vises i din download inden flytningen, fordi:
    • Dialogboksen inden flytningen tæller elementer, som du ikke har adgang til. Downloaden inden flytningen omfatter ikke disse elementer.
    • Hvis en mappe, der indeholder andre mapper eller elementer (en overordnet mappe), ikke kan flyttes, og der er flere elementer i den overordnede mappe, der ikke kan flyttes, er det kun den overordnede mappe, der er angivet. Elementerne i den overordnede mappe tæller ikke med i antallet af elementer, der kan flyttes.

Forstå fejlkoder

Hvis du får en notifikation om, at elementer ikke kan flyttes, har du mulighed for at klikke på Download elementliste (CSV). Du vil blive bedt om at downloade en CSV-fil, der indeholder en liste over de elementer, der ikke kan flyttes, og den fejlkode, der er tilknyttet hvert element. Du kan få flere oplysninger om hver fejlkode nedenfor:

UNKNOWN_UNMOVABLE_REASON og OTHER
Filerne kan ikke flyttes af forskellige årsager.
INSUFFICIENT_PERMISSION
Filerne kan ikke flyttes, fordi du ikke har de nødvendige tilladelser. Bed ejeren af filen om tilladelser.
DIFFERENT_CUSTOMER
Filerne kan ikke flyttes, fordi de tilhører organisationer, der ikke tillader det.
ABUSE
Filerne kan ikke flyttes, fordi de har skadeligt indhold.
BLOCKED_TYPE
Filerne kan ikke flyttes, fordi deres filtyper ikke understøttes på fællesdrev.
SHARED_DRIVE_NOT_FOUND
Filerne kan ikke flyttes, fordi måldestinationen er blevet fjernet.
ALREADY_IN_SHARED_DRIVE
Filerne kan ikke flyttes, fordi de allerede er på målfællesdrevet.
EDITOR_MOVE_IN_DISABLED
Filerne kan ikke flyttes, fordi dit domæne ikke tillader, at redaktører flytter filer til fællesdrev.
OWNER_MUST_BE_MEMBER_OF_DESTINATION_SHARED_DRIVE
Filerne kan ikke flyttes, fordi ejeren ikke er medlem af fællesdrevet.
CANNOT_MOVE_AS_ADMIN
Filerne kan ikke flyttes, fordi administratoren ikke har rettigheder til at flytte elementer til fællesdrevet.