Google-konto på arbejdet eller i skolen

Du har muligvis en Google-konto, der blev oprettet via arbejdet, skolen, en klub eller måske af familie eller venner. Dette kaldes ofte en Google Workspace-konto. Hvis du også har en anden Google-konto, du har oprettet til dig selv, vil du muligvis bemærke nogle forskelle, alt efter hvilken konto du bruger.

Når du bruger en konto via en organisation...

• Har du organisationens adresse

Du er logget ind med en adresse såsom navn@virksomhed.com, frem for en der slutter med @gmail.com.
  • Der er muligvis en anden, som administrerer, hvordan tingene fungerer

En eller flere personer i din organisation – såkaldte administratorer – kan styre, hvilke Google-produkter du kan bruge, og hvordan de fungerer. Hvis du har brug for hjælp eller har nogen spørgsmål, skal du kontakte en administrator. Hvem er min administrator?
  • Tingene fungerer muligvis anderledes

På en arbejdskonto kan du muligvis foretage handlinger, du ikke kan på din anden Google-konto – som f.eks. at reservere et konferencerum fra din kalender. Din virksomhed kan også deaktivere bestemte ting på din arbejdskonto (f.eks. YouTube), som du stadig kan bruge fra din anden konto.

Tip! Få mest muligt ud af din arbejds- eller skolekonto: Gå til Google Workspace Uddannelsescenter.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.