Bloker personer i Google Drev, eller fjern blokeringen

Hvis du ikke vil modtage fildelinger fra en bruger i Google Drev, Docs, Sheets eller Slides, kan du blokere vedkommende. Når du blokerer en bruger:

• Kan vedkommende ikke dele filer med dig.
  • Kan du ikke dele filer med brugeren, medmindre du først fjerner blokeringen af vedkommende.
  • Har brugeren ikke adgang til dine filer, og du har ikke adgang til vedkommendes filer.
  • Får du ikke længere notifikationer om kommentarer fra vedkommende i Google Docs, Sheets eller Slides, medmindre du abonnerer på notifikationer om alle kommentarer. I så fald fortsætter du med at modtage notifikationer om kommentarer fra brugere, du har blokeret, eller som har blokeret dig.

Når du blokerer eller fjerner blokeringen af en bruger, kan der gå lidt tid, før dette træder i kraft i Google Drev. Hvis du bruger Google Drev på arbejdet eller i skolen, kan du hverken blokere en person på dit domæne eller på et særskilt domæne, der er tillid til.

Bloker brugeren, der deler filer

1. Gå til mail.google.com.
  2. Åbn en mail med deling af en Drev-fil
  3. Klik på Bloker afsenderen nederst i mailen.
  4. I den nye fane, der åbnes, skal du vælge den konto, hvor du vil oprette blokeringen.
  5. Klik på Bloker i vinduet.

Bloker filejeren

1. Gå til drive.google.com.
  2. Højreklik på en fil.
  3. Klik på Rapportér eller bloker > Rapportér .

Fjern blokeringen af en bruger

1. Gå til drive.google.com.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede og derefter Administrer din Google-konto
  3. Klik på Personer og deling og derefter Blokeret.
  4. Der åbnes en liste med de konti, du har blokeret i Googles produkter.
  5. Vælg Fjern ud for personens navn.