Servicevilkår for Google Drev

Hvis du bruger Google Drev, betyder det, at du accepterer servicevilkårene.

Hvis du bruger en konto via arbejde, skole eller en anden gruppe, gælder der muligvis vilkår baseret på din organisations aftale med Google.

Andre politikker

Hvordan påvirker servicevilkårene mig?

Som det fremgår af vores servicevilkår: "Du beholder ejerskabet over eventuelle immaterielle rettigheder, som du har til dette indhold. Kort sagt: Det, der tilhører dig, bliver ved med at være dit".

Vi gør ikke krav på ejerskab af noget af dit indhold, herunder tekst, data, oplysninger og filer, som du uploader, deler eller gemmer på din Drev-konto. Vores servicevilkår gør os i stand til at levere de tjenester, du har brug for. Hvis du beslutter dig for at dele et dokument med nogen eller vil åbne det på en anden enhed, kan vi altså tilbyde denne funktion.

• Du styrer, hvem der har adgang til dine filer i Drev. Vi deler ikke dine filer og data med andre undtagen som beskrevet i vores privatlivspolitik.
    • Vi ændrer ikke et privat dokument til et offentligt dokument.
    • Vi bruger ikke et privat dokument til marketing eller reklamekampagner.
    • Vi opbevarer kun dine data, så længe du beder os om at opbevare dem.
  • Du kan tage dine data med dig, hvis du vælger at stoppe med at bruge Google Drev.