Kom i gang med krypterte filer i Disk, Dokumenter, Regneark og Presentasjoner

Alle filer som lastes opp til Disk eller opprettes i Dokumenter, Regneark og Presentasjoner, krypteres under overføring og lagring lokalt med AES256-bit kryptering. For å styrke konfidensialiteten ytterligere kan organisasjonen din tillate at du krypterer Disk-, Dokumenter-, Regneark- og Presentasjoner-filer med Workspace-kryptering på klientsiden. Krypterte filer har enkelte begrensninger i forhold til standardfiler. Du kan også laste opp alle typer Disk-filer, for eksempel PDF-er og Office-filer, som krypterte Disk-filer.

Viktig: Slik krypterer du Disk-, Dokumenter-, Regneark- og Presentasjoner-filer med Workspace-kryptering på klientsiden:

• Du må ha en Workspace-konto.
  • Administratoren din må slå på kryptering på klientsiden.
  • Du må selv bekrefte identiteten din.

Du kan laste ned eller forhåndsvise krypterte filer på iPhone eller iPad hvis administratoren din har slått på innstillingen. Finn ut mer om hvordan du laster ned filer fra Google Disk.

Gå til drive.google.com på en datamaskin for å lage, kopiere eller laste opp krypterte filer.

Tips:

• Denne funksjonen er tilgjengelig for filtyper som støttes av Google Disk, inkludert Microsoft Office- og PDF-filer.
  • Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner støttes ikke ennå.