Salattujen tiedostojen käytön aloittaminen Drivessa, Docsissa, Sheetsissä ja Slidesissa

Kaikki Driveen ladatut tai Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa luodut tiedostot salataan siirron aikana ja tallennettuna AES256-bittisalauksella. Organisaatiosi voi vahvistaa luottamuksellisten aineistojen suojausta salaamalla Drive-, Docs-, Sheets- ja Slides-tiedostot Workspacen asiakkaan puolen salausavaimella. Salatuissa tiedostoissa on joitakin rajoituksia verrattuna tavallisiin tiedostoihin. Voit myös ladata mitä tahansa Drive-tiedostotyyppejä, kuten PDF- ja Office-tiedostoja, salattuina Drive-tiedostoina.

Tärkeää: Näin voit salata Drive-, Docs-, Sheets- ja Slides-tiedostot Workspacen asiakaspuolen salauksella:

• Sinulla on oltava Workspace-tili.
  • Järjestelmänvalvojan on otettava asiakaspuolen salaus käyttöön.
  • Sinun on todennettava henkilöllisyytesi.

Voit ladata tai esikatsella salatun tiedoston iPhonella tai iPadilla, jos järjestelmänvalvoja on laittanut kyseisen asetuksen päälle. Lue lisää tiedostojen lataamisesta Google Drivesta.

Jos haluat luoda, kopioida tai ladata salatun tiedoston, siirry tietokoneella osoitteeseen drive.google.com.

Vinkkejä:

• Ominaisuus on saatavilla Google Driven tukemille tiedostotyypeille, kuten Microsoft Office- ja PDF-tiedostoille.
  • Asiakaspuolen salattujen tiedostojen avaamiseen tai esikatseluun tarvitaan yhteensopiva lukuohjelma.
  • Google Docs-, Sheets- ja Slides-tiedostoja ei toistaiseksi tueta.

Muita artikkeleita