Skydda domäner med säkerhetsinställningar

Google Domains ger en säker och tillförlitlig infrastruktur för domänen så att du kan utveckla din verksamhet på bästa sätt. Utan extra kostnad kan du använda moderna säkerhetsrutiner som gör det lättare att skydda domänen, till exempel följande:

• Tvåstegsverifiering för ditt Google-konto.
  • Med DNSSEC med enkelklick (aktiverat som standard) skyddas dina domäner från DNS-hot.
  • SSL/TLS-certifikatinformation.
Aktivera eller inaktivera tvåstegsverifiering
Tips! Lägg till ett extra lager skydd så att bara du kan logga in på kontot. Varje gång du loggar in på ditt Google-konto behöver du ange lösenord och en verifieringskod.
  1. Öppna Google Domains.
  2. Välj din domän.
  3. Klicka på menyn Meny.
  4. Klicka på Säkerhet.
  5. Scrolla till rutan Tvåstegsverifiering.
  6. Via länken Hantera öppnas inställningarna för Google-kontot där du kan hantera alternativen för tvåstegsverifiering.
Aktivera eller inaktivera DNSSEC
Tips! Aktivera DNSSEC för att skydda dina domäner från potentiell cacheförgiftning och DNS-identitetsförfalskning.
  1. Öppna Google Domains.
  2. Välj din domän.
  3. Klicka på menyn Meny.
  4. Klicka på DNS.
  5. Scrolla till DNSSEC-rutan.
  6. Aktivera eller inaktivera DNSSEC genom att klicka på åtgärdsknappen på kortet.
Visa dina SSL-certifikat
Tips! Om du har certifikat visas de fem första certifikaten för domänen.
  1. Öppna Google Domains.
  2. Välj din domän.
  3. Klicka på menyn Meny.
  4. Klicka på Säkerhet.
  5. Scrolla till rutan SSL/TLS-certifikat.
  6. Om domänen inte har ett SSL-certifikat skaffar du ett SSL-certifikat för domänen.
  7. Om du har ett eller flera SSL/TLS-certifikat utökar du listan genom att klicka på nedåtpilen Down Arrow.
  8. Om du vill ha information om ett enskilt certifikat klickar du på länken Info.
  9. Om du vill hitta alla certifikat som identifierats för domänen klickar du på Läs mer i Google Insynsrapport.