Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Ändra kontoinställningar i Domains

På fliken Konto kan du se och redigera inställningar för marknadsföringsmeddelanden, språkinställningar och säkerhetsalternativ för kontot.

Öppna kontoinställningarna

Klicka på Konto i menyn till vänster på Google Domains.

Visa eller ändra e-postaviseringar

I avsnittet E-postaviseringar kan du välja eller välja bort att få allt marknadsföringsmaterial, eller anpassa dina aviseringsinställningar. Som standard får ditt konto alla e-postaviseringar.

Välja eller välja bort specifika kategorier:

1. Klicka på Nedåtpil till höger om Du har valt att få nyhetsbrev, meddelanden om funktioner, specialerbjudanden och enkäter.
  2. Inaktivera de e-postaviseringar som du vill välja bort bredvid respektive kategori.

Välja eller välja bort alla aviseringskategorier:

1. Aktivera alla aviseringar: Klicka på Ja till allt till höger om Marknadsföringsmeddelanden. Om du redan har valt att få alla e-postmeddelanden ändras den här knappen till Nej till allt.
  2. Inaktivera alla aviseringar: Klicka på Nej till allt till höger om Marknadsföringsmeddelanden. Om du väljer bort minst en kategori ändras den här knappen till Ja till allt.

Ändra önskat språk i Domains

Klicka på Ändra språk under Språk. Då öppnas ditt Google-konto där du kan välja vilket språk du vill använda.
Läs om hur du ändrar språk i Google-kontot.

Aktivera tvåstegsverifiering

Klicka på Hantera i avsnittet Förbättra säkerheten för din domän. Då öppnas ditt Google-konto där du kan hantera säkerhetsalternativ, bland annat aktivera tvåstegsverifiering.

Läs mer om tvåstegsverifiering.