Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Endre kontoinnstillingene i Domains

På «Konto»-fanen kan du se og endre innstillingene for markedsførings-e-poster samt språk- og sikkerhetsinnstillingene på kontonivå.

Åpne kontoinnstillingene

Klikk på Konto på menyen til venstre i Google Domains.

Se/endre e-postvarsler

I delen «E-postvarsler» kan du registrere deg for å motta eller takke nei til alt av markedsføringsmateriell, eller du kan angi varslingsinnstillingene dine. Som standard mottar kontoen din alt av e-postvarsler.

Velg eller velg bort bestemte kategorier:

1. Til høyre for «Du har registrert deg for å motta nyhetsbrev, kunngjøringer om funksjoner, spesialtilbud og undersøkelser» klikker du på Nedoverpil
  2. Slå av de relevante e-postvarslene ved siden av kategoriene du vil velge bort.

Velg eller velg bort alle varslingskategorier:

1. Velg å motta alle varsler: Klikk på Ja til alt til høyre for «Markedsførings-e-post». Hvis du allerede har valgt å motta alt av e-post, endres denne knappen til Nei til alt.
  2. Velg bort alle varsler: Klikk på Nei til alt til høyre for «Markedsførings-e-post». Hvis du har valgt bort minst én kategori, endres denne knappen til Ja til alt.

Bytt foretrukket språk i Domains

Under «Språk» klikker du på Endre språk. Du kommer til Google-kontosiden din, der du kan oppdatere til ønsket språk.
Finn ut hvordan du bytter språk i Google-kontoen din.

Slå på totrinnsbekreftelse

Klikk på Administrer under «Gjør sikkerheten bedre for domenet ditt». Du kommer til Google-kontosiden din, der du kan administrere sikkerhetsalternativene dine, for eksempel slå på totrinnsbekreftelse.

Finn ut mer om totrinnsbekreftelse.