Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Google Domains ‑tilin asetusten muuttaminen

Tili-välilehdeltä voit tarkastella ja muokata tilisi markkinointisähköposti-ilmoituksia, kielivalintoja ja turvallisuusasetuksia.

Tilin asetusten avaaminen

Klikkaa Google Domainsin vasemmanpuoleisesta valikosta Tili.

Sähköposti-ilmoitusten tarkastelu/muuttaminen

Voit valita "Sähköposti-ilmoitukset"-kohdasta, haluatko sallia/hylätä kaiken markkinointimateriaalin tai muokata ilmoitusasetuksia. Tilillesi lähetetään oletusarvoisesti kaikki sähköposti-ilmoitukset.

Tiettyjen kategorioiden salliminen/hylkääminen:

1. Klikkaa "Olet sallinut uutiskirjeet, ominaisuusilmoitukset, erikoistarjoukset ja kyselytutkimukset" ‑kohdan oikealta puolelta Alanuoli
  2. Ota sähköposti-ilmoitukset pois käytöstä haluamasi kategorian vierestä.

Kaikkien kategorioiden salliminen/hylkääminen:

1. Salli kaikki ilmoitukset: Valitse Markkinointisähköpostit-kohdan oikealta puolelta Salli kaikki. Jos olet jo sallinut kaikki sähköposti-ilmoitukset, painike muuttuu tilaan Hylkää kaikki.
  2. Kaikkien ilmoitusten hylkääminen:  Valitse Markkinointisähköpostit-kohdan oikealta puolelta Hylkää kaikki. Jos olet hylännyt vähintään yhden kategorian, painike muuttuu tilaan Salli kaikki.

Kielen vaihto Google Domainsissa

Klikkaa Kieli-osiosta Vaihda kieli. Sinut siirretään Google-tilisivulle, missä voit päivittää kielivalintasi.
Katso, miten Google-tilin kieli vaihdetaan.

Kaksivaiheisen vahvistuksen ottaminen käyttöön

Klikkaa "Paranna verkkotunnuksesi suojausta" ‑kohdasta Hallinnoi. Sinut siirretään Google-tilisivulle, missä voit muuttaa turvallisuusasetuksia, kuten kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönottoa.

Lue lisää kaksivaiheisesta vahvistuksesta.