Skift kontoindstillinger for Domains

På fanen "Konto" kan du se og redigere marketingmailnotifikationer, sprogpræferencer og sikkerhedsindstillinger for din konto.

Åbn kontoindstillinger

Klik på Konto i menuen til venstre på Google Domains.

Se/rediger mailnotifikationer

I sektionen "Mailnotifikationer" kan du tilvælge/fravælge alt marketingmateriale eller vælge dine notifikationspræferencer. Som standard modtager din konto alle mailnotifikationer.

Tilvalg/fravalg af bestemte kategorier:

1. Til højre for "Du har tilvalgt at modtage nyhedsbreve, nye funktioner, særtilbud og undersøgelser". Klik på Pil ned
  2. Deaktiver de pågældende mailnotifikationer ud for de kategorier, du vil fravælge.

Tilvælg/fravælg alle notifikationskategorier:

1. Tilvælg alle notifikationer: Klik på Ja til alle til højre for "Marketingmails". Hvis du allerede har tilvalgt alle mails, ændres denne knap til Nej til alle.
  2. Fravælg alle notifikationer:Klik på Nej til alle til højre for "Marketingmails". Hvis du har fravalgt mindst én kategori, ændres denne knap til Ja til alle.

Skift foretrukket sprog i Domains

Klik på Skift sprog i sektionen "Sprog". Dette fører dig til din Google-konto, hvor du kan opdatere dit foretrukne sprog.
Se, hvordan du ændrer dit sprog på din Google-konto.

Slå totrinsbekræftelse til

Klik på Administrer i sektionen "Beskyt dit domæne". Dette fører dig til din Google-kontoside, hvor du kan administrere dine sikkerhedsindstillinger, f.eks. hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse.

Få flere oplysninger om totrinsbekræftelse.