Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Administrer flere domæner med værktøjer til massehandlinger

Brug værktøjer til massehandlinger til at se og redigere flere domæner på én gang.

Med værktøjer til massehandlinger kan du:

• Filtrere efter domæneattributter og domænenavn.
  • Administrere, hvordan kolonner sorteres.
  • Tilføje og fjerne kolonner.
  • Slå automatisk fornyelse til eller fra for flere domæner.
  • Føje år til flere domæner.

Åbn værktøjer til massehandlinger

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på Vis værktøjer til massehandlinger øverst til højre.

Filtrer din domæneliste

Sådan filtrerer du dine søgeresultater:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Øverst skal du klikke på filtreringssøgefeltet for at få vist en menu med attributter at vælge imellem.
  4. Vælg de attributter, du vil søge efter. Klik derefter på Anvend.
  5. Dine resultater vises i nedenstående tabel.
  6. Hvis du vil rydde alle filtre, skal du klikke på Fjern Fjern til højre for filtreringssøgefeltet.
Sortér dine kolonner

Du kan sortere kolonner efter navn, status, udløbsdato og fornyelsesdato.

Sådan ændrer du rækkefølgen af, hvordan tabellerne sorteres:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på overskriften i den kolonne, du vil sortere.
  4. Klik på overskriften igen for at bytte om på rækkefølgen.
Tilføj eller fjern kolonner
  1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på Kolonner øverst til højre.
  4. I menuen skal du vælge de kolonner, du vil vise eller skjule.
  5. Klik på Anvend.

Domænefornyelse

Tilføj automatisk fornyelse

Slå automatisk fornyelse til for at forny din årlige registrering automatisk hvert år, et par dage før den udløber.
  1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de domænenavne, du vil medtage.
  4. Klik på Forny domæne øverst til højre.
  5. I menuen skal du klikke på Slå automatisk fornyelse til.

Google Domains vil bede dig om at bekræfte dit køb. Din konto bliver ikke debiteret, før domænet fornyes automatisk. Den automatiske fornyelse sker et par dage før udløbsdatoen.

Registreringsperioden varierer afhængigt af domæneendelsen, og nogle domæner tillader kun automatisk fornyelse. Tjek referenceoplysningerne for domæneendelser for at bekræfte dine registreringer. Få flere oplysninger om fornyelse af domæner.

Føj år til din registrering
Du kan undgå potentielle fremtidige prisstigninger ved at købe flere års registrering på forhånd.
  1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de domænenavne, du vil medtage.
  4. Klik på Forny domæne øverst til højre.
  5. Klik på Tilføj år i menuen.
  6. Vælg hvor mange år, du vil forny domænerne.

Google Domains vil bede dig om at bekræfte dit køb. Google Domains debiterer din konto, når du færdiggør købet.

Registreringsperioden varierer afhængigt af domæneendelsen, og nogle domæner tillader kun automatisk fornyelse. Tjek referenceoplysningerne for domæneendelser for at bekræfte dine registreringer. Få flere oplysninger om fornyelse af domæner.

Rediger kontaktoplysninger

Opdater den samme kontakt for flere domæner

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på Kolonner øverst til højre.
  4. Vælg Kontaktoplysninger.
  5. Klik på Anvend.
  6. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de domænenavne, du vil ændre. Kontaktoplysningerne skal være de samme for alle disse domæner.
  7. Klik på Rediger kontaktoplysninger øverst til højre.
  8. Opdater de relevante oplysninger under Registrant. Klik på redigeringsikonet Rediger for at opdatere kontaktmailadressen.
  9. Hvis kontaktoplysningerne til administratoren/teknikeren er de samme som til registranten, skal du sørge for at markere de relevante afkrydsningsfelter. Hvis kontaktoplysningerne til administratoren og/eller teknikeren ikke er de samme som til registranten, skal du fjerne markeringen af "Samme som registranten"-felterne og opdatere oplysningerne efter behov.
  10. Klik på Anvend og Bekræft ændring.

Vælg en eksisterende kontakt for flere domæner

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på Kolonner øverst til højre.
  4. Vælg Kontaktoplysninger
  5. Klik på Anvend.
  6. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de domænenavne, du vil ændre.
  7. Klik på Rediger kontaktoplysninger øverst til højre.
  8. Vælg det korrekte kontaktnavn for registranten, administratoren og teknikeren.
  9. Klik på Anvend og Bekræft ændring.

Tilføj en ny kontakt for flere domæner

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på Kolonner øverst til højre.
  4. Vælg Kontaktoplysninger.
  5. Klik på Anvend.
  6. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for de domænenavne, du vil medtage.
  7. Klik på Tilføj ny nederst i formularen.
  8. Tilføj de nye kontaktoplysninger.
  9. Vælg kontakttypen.
  10. Klik på Anvend og Bekræft ændring.

Vigtigt! Før kontaktoplysningerne kan opdateres, skal den tidligere og den nye registrant muligvis bekræfte ændringen via mail. For ændringer, der kræver bekræftelse, vises de opdaterede kontaktoplysninger som "Afventer". Hvis en ændring ikke bekræftes inden for 7 dage, annulleres den.

Når kontaktoplysningerne er blevet bekræftet, kan der gå et par timer, før opdateringerne vises i WHOIS.