Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Sähköpostin lähettäminen Gmailin aliasosoitteesta

Voit määrittää sähköpostiviestin lähettäjäksi aliasosoitteen oman Gmail-osoitteesi sijaan. Aluksi määritä sähköpostin uudelleenohjaus ja ota se käyttöön.

Tärkeää: Vaikka sähköposteja voidaan lähettää oman verkkotunnuksen sähköpostialiaksesta, vastaanottajat näkevät henkilökohtaisen Gmail-osoitteesi sähköpostin otsakkeissa. Aliaksesta lähetetyt sähköpostit eivät ole digitaalisesti allekirjoitettuja, ja ne merkitään todennäköisemmin roskapostiksi.

Rekisteröidy Google Workspaceen, jotta voit käyttää yksilöllistä sähköpostiosoitetta turvallisemmin ja integroidummin.

Vaihe 1: Sovelluksen salasanan luominen

1. Siirry tietokoneella Google-tilillesi
  2. Klikkaa vasemmalta Tietoturva
  3. Klikkaa Googleen kirjautuminen ‑kohdasta Sovelluksen salasanat ja kirjaudu sisään tarvittaessa.
    • Jos et löydä Sovelluksen salasanat ‑kohtaa, klikkaa Kaksivaiheinen vahvistus ja ota tämä vahvistustapa käyttöön seuraamalla ohjeita. Saatat joutua kirjautumaan uudelleen sisään.
  4. Klikkaa Sovelluksen salasanat ‑kohdasta Valitse sovellus ja sitten Sähköposti.
  5. Klikkaa Valitse laite ja sitten Muu.
  6. Lisää verkkotunnuksesi nimi ja klikkaa Luo.
  7. Kopioi vasta luotu 16-merkkinen salasana sovelluksen salasanakentästä. Tarvitset tätä osoitetta lisätessäsi uuden lähetysosoitteen (uudelleenohjatulle) tilillesi (vaihe 2 alla).

Vaihe 2: Sähköpostialiaksen lisääminen

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sitten Asetukset.
  3. Valitse Tilit ja tuonti- tai Tilit-välilehti.
  4. Klikkaa Viestin lähetysosoite ‑kohdasta Lisää sähköpostiosoite.
  5. Lisää avautuvaan ikkunaan vastaanottajille näytettävä nimi.
  6. Lisää aliasosoite, jonka olet määrittänyt uudelleenohjausta varten.
  7. Varmista, että Kohtele aliaksena on valittuna ja klikkaa Seuraava vaihe
  8. Lisää SMTP-palvelin-kenttään smtp.gmail.com.
  9. Valitse Portti-valikosta 587.
  10. Lisää Käyttäjänimi-kenttään käyttäjänimi, jolla olet kirjautunut.
  11. Lisää Salasana-kenttään 16-merkkinen aiemmin luotu sovelluksen salasana, jonka kopioit vaiheessa 1.
  12. Vahvista, että TLS-suojattu yhteys on valittuna.
  13. Valitse Lisää tili.

​Vaihe 3: Osoitteen vahvistaminen

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Avaa Gmailista saamasi vahvistusviesti.
  3. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä.

Vaihe 4: Lähettäjäosoitteen muuttaminen

1. Klikkaa Lähettäjä-riviä.
    • Jos et näe Lähettäjä-riviä, klikkaa vastaanottajan sähköpostiosoitteen vierestä tyhjää tilaa.
  2. Valitse osoite, josta haluat lähettää viestin.

Jos haluat lisätietoja sähköpostin lähettämisestä aliasosoitteesta Gmailissa, mene Gmailin ohjekeskukseen.