Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Send en mail fra dit alias i Gmail

Du kan få det til at se ud, som om du sender en mail fra et alias i stedet for din personlige Gmail-konto. Før du begynder, skal du konfigurere og aktivere videresendelse af mail.

Vigtigt! Selvom denne vejledning giver dig mulighed for at sende mails fra et tilpasset mailalias på dit domæne, kan mailmodtagere stadig finde din personlige Gmail-adresse, hvis de undersøger mailheaderne. Mails fra dit alias bliver ikke digitalt signeret, og der er en øget risiko for, at de bliver rapporteret som spam.

Tilmeld dig Google Workspace for at få en mere sikker og integreret tilpasset mailoplevelse.

Trin 1: Sådan genererer du din app-adgangskode

1. Gå til din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Sikkerhed til venstre.
  3. Under "Login på Google" skal du klikke på App-adgangskoder og logge ind, hvis det kræves.
    • Hvis du ikke kan finde "App-adgangskoder", skal du klikke på Totrinsbekræftelse og følge vejledningen for at aktivere totrinsbekræftelse for din konto. Du skal muligvis logge ind igen.
  4. Under "App-adgangskoder" skal du klikke på Vælg app og derefter Mail.
  5. Klik på Vælg enhed og derefter Andre.
  6. Indtast navnet på dit domæne, og klik på Generér.
  7. Kopiér den genererede adgangskode på 16 tegn fra feltet med app-adgangskoden. Du får brug for denne kode, når du tilføjer din nye send som-konto (til videresendelse) (i Trin 2 nedenfor).

Trin 2: Tilføj et mailalias

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillingerog derefter Indstillinger.
  3. Vælg fanen Konti og import eller Konti.
  4. Klik på Tilføj en anden mailadresse i "Send mails som".
  5. I det vindue, der åbnes, skal du angive det navn, som modtagerne skal se.
  6. Indtast det mailadressealias, du har konfigureret til videresendelse af mail.
  7. Sørg for, at "Håndter som et alias" er markeret, og klik på Næste trin.
  8. I feltet "SMTP-server" skal du indtaste: smtp.gmail.com.
  9. I menuen "Port" skal du vælge 587.
  10. I feltet "Brugernavn" skal du angive det brugernavn, du er logget ind med.
  11. I feltet "Adgangskode" skal du angive den genererede app-adgangskode på 16 tegn, som du kopierede i Trin 1.
  12. Sørg for, at feltet Sikker forbindelse med TLS er markeret.
  13. Klik på Tilføj konto.

​Trin 3: Bekræft adressen

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Åbn den bekræftelsesmeddelelse, du har fået fra Gmail.
  3. Klik på linket.

Trin 4: Sådan skifter du "Fra"-adressen

1. Klik på linjen "Fra" i din meddelelse.
    • Hvis du ikke kan finde linjen "Fra", skal du klikke på feltet ud for modtagerens mail.
  2. Vælg afsenderadresse.

Du kan få flere oplysninger om at sende mails fra dit mailalias i Gmail i Hjælp til Gmail.