Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Overfør eierskapet til domenet til en avdød bruker

Du kan be om eierskapet til domenet til en bruker som har gått bort.

Vi vet at mange mennesker går bort uten å etterlate klare instrukser for hvordan nettkontoene deres skal tas hånd om, inkludert domeneeierskap. Vi kan samarbeide med nærmeste familie og representanter om å overføre domeneeierskapet for en avdød dersom det er aktuelt.

Viktig: Målet vårt er å holde informasjonen til folk så sikker, trygg og privat som mulig. Vi kan ikke oppgi passord eller annen påloggingsinformasjon.

Før du begynner

Sørg for at du har kopi av

• gyldig legitimasjon eller førerkort
  • den avdøde brukerens dødsattest

Send inn en forespørsel om å overføre eierskapet

Merk: En eventuell overføring påvirker også administreringen av produkter som er knyttet til domenet, for eksempel G Suite.

1. Åpne dette skjemaet for å innhente data.
  2. Klikk på Innhent data fra kontoen til en avdød bruker.
  3. Fyll ut de obligatoriske feltene.
    • Klikk på Annen under «Forespørselen min gjelder de følgende produktene».
    • Skriv inn domenene du vil overføre, under «Ekstrakommentarer eller -instruksjoner».
  4. Skann og last opp den gyldige legitimasjonen din og dødsattesten til den nåværende domeneeieren.
  5. Klikk på Send inn.

Når du har sendt inn skjemaet, ber vi deg om en rettskjennelse for domeneoverføringen via e-post. Når dokumentasjonen din er bekreftet, fortsetter vi med overføringen av domeneeierskapet og sender deg en melding når prosessen er fullført.