Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Menehtyneelle käyttäjälle kuuluvan verkkotunnuksen omistajuuden siirtäminen

Voit pyytää menehtyneelle henkilölle kuuluvan verkkotunnuksen omistajuuden siirtämistä.

Menehtyneet ihmiset eivät useinkaan ole jättäneet selkeitä ohjeita verkkotiliensä ylläpitoon, ja tämä koskee myös verkkotunnusten omistajuutta. Voimme kuitenkin tehdä yhteistyötä lähiomaisten ja edustajien kanssa, jotta menehtyneen henkilön verkkotunnuksen omistajuus saadaan siirrettyä soveltuvalle henkilölle.

Tärkeää: Pyrimme pitämään käyttäjien tiedot mahdollisimman hyvin suojassa ja yksityisinä. Emme voi paljastaa salasanoja emmekä muita kirjautumistietoja.

Ennen kuin aloitat

Varmista, että sinulla on kopiot seuraavista asiakirjoista:

• virallinen kuvallinen henkilökortti tai ajokortti
  • menehtyneen henkilön kuolintodistus.

Lähetä omistajuuden siirtopyyntö

Huom. Jos siirto onnistuu, se vaikuttaa myös verkkotunnukseen liitettyjen tuotteiden, kuten G Suiten, ylläpitoon.

1. Avaa tämä lomake datan hakemiseksi.
  2. Klikkaa Hanki tietoja kuolleen käyttäjän tilistä.
  3. Täytä tarvittavat kentät.
    • Klikkaa Pyyntö koskee seuraavia tuotteita ‑kohdasta Muu.
    • Kirjoita siirrettävät verkkotunnukset Muut kommentit ‑kohtaan.
  4. Skannaa virallinen henkilökorttisi sekä tämänhetkisen omistajan kuolintodistus ja lataa nämä asiakirjat.
  5. Valitse Lähetä.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, pyydämme sinulta sähköpostitse verkkotunnuksen siirtämiseen liittyvää oikeuden määräystä. Kun asiakirjasi on vahvistettu, käsittelemme verkkotunnuksen omistajuuden siirron ja ilmoitamme siirron valmistumisesta erillisellä viestillä.