Miten BIND- ja .YAML-tiedostot eroavat toisistaan?

Vietäessä DNS-tietueita verkkotunnuksesta toiseen valittavissa on kaksi tiedostomuotoa:
  • BIND-tiedosto
  • .YAML-tiedosto

BIND-tiedostot

BIND-tiedosto on monien verkkotunnuksen rekisteröintipalvelujen yleisesti käyttämä .TXT-tiedosto. Voit käyttää tätä tiedostotyyppiä, jos olet viemässä DNS-resurssitietueita verkkotunnukseen, jota ylläpitää toinen rekisteröijä.

.YAML-tiedostot

YAML-tiedostoja käytetään yksinomaan Google Cloud ‑verkkotunnuksissa. Niitä voi käyttää vain DNS-resurssitietueiden viemiseen Google Cloudin ylläpitämään verkkotunnukseen.