Varsel

Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Om programmet for tidlig tilgang

I denne artikkelen får du informasjon om Google Domains-programmet for tidlig tilgang. Gjennom dette programmet kan du kjøpe et domene før det er offentlig tilgjengelig.

Priser

I programperioden består domeneprisen av et engangsgebyr for tidlig tilgang i tillegg til den årlige prisen for domenet. Les mer i artikkelen Google Domains – priser og toppdomener som støttes.

Refusjoner

Engangsgebyret for tidlig tilgang refunderes ikke. Gebyret for domeneregistreringen kan imidlertid refunderes innen fem dager etter kjøpet, i henhold til ICANN-retningslinjene for fem dagers skånefrist. Les mer om refusjonsretningslinjene for Google Domains.