Om programmet for tidlig adgang

Denne artikel indeholder oplysninger om programmet for tidlig adgang (EAP, Early Access Program) til Google Domains. EAP giver dig mulighed for at købe et domæne, inden det bliver generelt tilgængeligt.

Priser

Under EAP er der et engangsgebyr for tidlig adgang ud over den årlige pris for domænet. Få flere oplysninger om Priser for Google Domains og understøttede domæneendelser.

Refusion

Engangsgebyret for tidlig adgang kan ikke refunderes. Registreringsgebyret for domæner kan dog refunderes inden for fem dage efter køb i overensstemmelse med ICANN's politik om den udvidede periode på fem dage. Få flere oplysninger om Google Domains' refusionspolitik.