Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Poistetun tai vanhentuneen verkkotunnuksen nimen palauttaminen

Voit palauttaa verkkotunnuksen 30 päivää poistamisen jälkeen. Tämä koskee myös verkkotunnuksia, jotka olet poistanut manuaalisesti tai jotka poistetaan automaattisesti rekisteröinnin vanhentumisen jälkeen.

Vinkkejä:

• Verkkotunnuksen palauttamismaksuun sisältyy vuoden mittainen rekisteröinnin uusiminen.
  • Jos verkkotunnuksesi vanhentumisesta on kulunut yli 45 päivää, se voidaan ehkä rekisteröidä. Sinun on haettava verkkotunnusta, jos haluat rekisteröidä sen. Jos se on saatavilla, seuraa verkkotunnuksen ostamisen ohjeita.

Näin palautat verkkotunnuksen

1. Kirjaudu tietokoneella Google Domainsiin.
  2. Etsi palautettavan verkkotunnuksen nimi.
  3. Valitse Palauta.
  4. Valitsemalla ruudun hyväksyt, että ostosta ei ehkä hyvitetä.
  5. Jatka klikkaamalla Kyllä, palauta.
  6. Jatka maksamaan.