Ändra betalningsmetod för Google Workspace

G Suite heter nu Google Workspace. Allt du behöver för att få saker och ting gjorda – nu på ett och samma ställe. Läs mer om Google Workspace.

Ändra betalningsmetod för din Google Workspace-prenumeration som du har köpt via Google Domains i Googles administratörskonsol.

Ändra betalningsmetod för Google Workspace

Så här byter du betalningsmetod för Google Workspace-prenumerationer:

1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj din domän.
  3. Öppna menyn Meny.
  4. Klicka på E-post.
  5. Klicka på Hantera prenumeration bredvid Lägg till eller ta bort personer från Google Workspace.
  6. Klicka på Uppdatera betalningsmetod bredvid Fakturering.