Een SSL-certificaat bemachtigen voor uw domein

U kunt op de volgende manieren een SSL-certificaat voor uw site verkrijgen:

Een webhost met SSL-beveiliging gebruiken

Een aantal webhosts biedt SSL-certificaten en configureert webservers automatisch zodat ze HTTPS-verbindingen ondersteunen.

Een Google-website gebruiken die gratis SSL-beveiliging biedt

Google biedt gratis SSL-beveiliging voor sites die in de volgende Google-producten worden gehost.

Google Mijn Bedrijf

U kunt via Google Mijn Bedrijf een site maken en deze integreren met uw domein in een beveiligde naamruimte.

Blogger

Voor Blogger kunt u een naam voor een eigen domein instellen om te voldoen aan de beveiligingsvereisten van een domein in een beveiligde naamruimte (.app).

• U moet Blogger als de primaire site voor het domein gebruiken. Gebruik niet de functies om domeinen of subdomeinen door te sturen om uw domein of subdomein naar de blog om te leiden.
  • Als u het domein al bezit, volgt u de instructies in Integratie met Blogger
  • Als u al een blog hebt en een beveiligd domein wilt toevoegen, kunt u dit rechtstreeks kopen via het instellingenscherm van Blogger. Zie Een aangepast domein instellen in het Helpcentrum van Blogger.

Een van onze partnerwebhosts gebruiken

De webhostpartners van Google bieden beveiliging tegen verschillende prijzen. Sommige partners brengen geen aanvullende kosten in rekening.

• Bluehost (WordPress)
  • Shopify
  • Squarespace
  • Weebly
  • Wix

Raadpleeg Uw aanwezigheid op het web

U kunt uw domein ook integreren met elke andere webhost die SSL-beveiliging biedt. Zie Uw domein toewijzen aan een externe webhost voor instructies voor de integratie van uw domein met verschillende populaire webhosts. Bezoek het Helpcentrum van uw webhost om te controleren of uw webhost SSL biedt.

Een SSL-certificaat bemachtigen bij een certificeringsinstantie (CA)

U kunt rechtstreeks bij uw CA een SSL-certificaat voor uw domein bemachtigen. Vervolgens moet u het certificaat configureren bij uw webhost. Als u uw domein zelf host, moet u het certificaat op uw eigen servers configureren.

U kunt een gratis SSL-certificaat verkrijgen bij Let's Encrypt, een populaire CA die certificaten verstrekt om een veiliger internet te stimuleren:

Meer hulp bij de configuratie van HTTPS