Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Annonsera om din webbplats med Google AdWords.

Pröva att visa en annons med AdWords Express om du vill nå nya kunder på Google.

AdWords Express är en marknadsföringsprodukt som hjälper kunder att upptäcka ditt företag via annonser på Google Sök och i Google Maps. När folk nära dig söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder kan din annons visas bredvid sökresultatet jämte en företagsadress, ett telefonnummer samt en annonsikon som får ditt budskap att synas.

Registrera dig för AdWords Express

Fördelar med AdWords Express

• Bli mer exponerad: Nå potentiella kunder som inte har upptäckt ditt företag än. AdWords Express hjälper dig att uppmärksamma folk som söker efter din produkt, tjänst eller företagskategori.
  • Stick ut i lokala sökningar: Visa din annons för potentiella kunder i ditt närområde just då de söker efter vad du erbjuder.
  • Betala bara för resultat: Ange en månadsbudget och justera den när som helst. Du betalar endast när potentiella kunder besöker din webbplats eller ringer till ditt företag.
  • Minimal tidsåtgång: AdWords Express är utformat för att göra arbetet åt dig. Vi hanterar dina annonser automatiskt åt dig så att du ska få ut mesta möjliga värde av din budget.
  • Skapa en annons på ett par minuter: Berätta bara vilken typ av produkt eller tjänst som du erbjuder, skriv annonsen och ange en budget – låt oss ta hand om resten. Registrera dig nu.

Läs mer om hur AdWords Express kan hjälpa ditt företag att växa.