Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Reclame maken voor uw site met Google AdWords.

Als u nieuwe klanten op Google wilt bereiken, geef dan eens een advertentie weer met AdWords Express.

AdWords Express is een advertentieproduct dat uw bedrijf onder de aandacht brengt van klanten door middel van advertenties op Google Zoeken en Google Maps. Wanneer mensen in uw buurt zoeken naar de producten of services die u aanbiedt, kan uw advertentie worden weergegeven naast de zoekresultaten. Uw bedrijfsadres en telefoonnummer worden hierin opgenomen, en uw bericht valt op dankzij een advertentiepictogram.

Aanmelden voor AdWords Express

Voordelen van AdWords Express

• Vergroot uw bereik: Bereik potentiële klanten die uw bedrijf nog niet hebben ontdekt. AdWords Express brengt uw bedrijf onder de aandacht bij mensen die op zoek zijn naar uw product, service of bedrijfscategorie.
  • Val op in lokale zoekopdrachten: Geef uw advertentie weer aan potentiële klanten bij u in de buurt, precies op het moment dat ze op zoek zijn naar datgene wat u aanbiedt.
  • Betaal alleen voor resultaten: Stel een maandelijks budget in en pas het op elk gewenst moment aan. U betaalt alleen wanneer potentiële klanten uw website bezoeken of uw bedrijf bellen.
  • Investeer een minimale hoeveelheid tijd: AdWords Express is ontworpen om het werk voor u te doen. We beheren uw advertenties automatisch voor u, zodat u de meeste waarde uit uw budget haalt.
  • Maak in slechts enkele minuten een advertentie: Laat ons weten wat voor soort product of service u aanbiedt, schrijf uw advertentietekst en stel een budget in. Wij doen vervolgens de rest. Meld u nu aan.

Meer informatie over hoe u met AdWords Express uw bedrijf kunt laten groeien.