Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Annoncér for dit website med Google AdWords.

Hvis du vil nå ud til nye kunder på Google, kan du prøve at køre en annonce med AdWords Express.

AdWords Express er et annonceringsprodukt, der hjælper kunderne med at opdage din virksomhed, ved at vise annoncer på Google Søgning og Google Maps. Når personer i dit nabolag søger efter produkter eller tjenester, som du tilbyder, kan din annonce blive vist ud for ​​deres søgeresultater sammen med en virksomhedsadresse, et telefonnummer, og et ikon, så din annonce skiller sig ud.

Tilmeld dig AdWords Express

Fordele ved AdWords Express

• Opnå en større eksponering: Nå ud til potentielle kunder, der endnu ikke kender din virksomhed. AdWords Express kan hjælpe dig med fange opmærksomheden hos personer, der søger efter dit produkt, din tjeneste eller din virksomhedskategori.
  • Bliv vist i lokale søgninger: Vis din annonce til potentielle kunder i dit nabolag, når de søger efter det, du tilbyder.
  • Betal kun for resultater: Angiv et månedligt budget, og juster det, når du vil. Du betaler kun, når potentielle kunder besøger dit website eller ringer til din virksomhed.
  • Minimalt tidsforbrug: AdWords Express er designet til at gøre arbejdet for dig. Vi administrerer automatisk dine annoncer for dig, så du får mest valuta for pengene.
  • Opret en annonce på få minutter: Du skal blot fortælle os, hvilken type produkt eller tjeneste du tilbyder, skrive din annonce og angive et budget. Så klarer vi resten! Tilmeld dig nu.

Få flere oplysninger om, hvordan AdWords Express kan hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed.