Palautteen lähettäminen Google Domainsista

Pyrimme tekemään Google Domainsin käyttämisestä mahdollisimman sujuvaa. Etsimme koko ajan uusia tapoja kehittää tuotettamme ja siksi arvostamme kaikkea palautetta – myös kriittistä. Jos haluat antaa risuja tai ruusuja tai ehdottaa, miten Google Domainsia voisi kehittää, lähetä palautetta tai ota yhteyttä tukitiimiin.

Voit lähettää palautetta klikkaamalla Google Domains ‑näytön vasemmanpuoleisesta valikosta Lähetä palautetta ‑linkkiä.

Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, seuraa Yhteydenotto tukeen ‑kohdan ohjeita tai mene suoraan Google Domainsin yhteystietosivulle tämän linkin kautta: https://domains.google.com/contactus