Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Google Domainsia koskevan palautteen lähettäminen

Pyrimme tekemään Google Domainsin käyttämisestä mahdollisimman sujuvaa. Etsimme koko ajan uusia tapoja kehittää tuotettamme, ja siksi arvostamme kaikkea palautetta. Jos haluat antaa ruusuja tai risuja tai ehdottaa, miten Google Domainsia voisi kehittää, lähetä palautetta tai ota yhteyttä tukitiimiin.

Jos haluat lähettää palautetta, avaa valikko Valikko ja klikkaa Google Domains ‑näytön vasemmasta sarakkeesta Lähetä palautetta.

Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, seuraa Yhteydenotto tukeen ‑kohdan ohjeita tai siirry suoraanGoogle Domainsin yhteystietosivulle